Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak założyć tampon żeby go nie czuć

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz chcę założyć tampon i mi to wg nie wychodzi. Wsadzam go najdalej jak się da i dalej go czuję a to trochę boli. Strasznie mnie uwiera! co źle robię? Pomocy!

Gość gość
za płytko przeczytaj dokładnie instrukcje tam wszystko pisze :) ile masz lat tak z ciekawości ?? bo własnie przerabiałam to z córka ;)

Gość zielony migdał
Kup mniejszy rozmiar.... powinno pomóc :)

Gość gość
musisz się rozluźnic, najlepiej na początku zakładaj go kucając, potem jak nabierzesz wprawy będzie tylko łatwiej

Gość gość
Mam 14 lat. Rozmiar który zakładam jest najmniejszy.

Gość gość
wciskaj palecem wskazującym i włóż cały palec ;) tak jak ktoś napisał kucająć

Gość gość
Jesteś widocznie jeszcze zbyt ciasna na tampony. Ja pierwszego tampona chciałam sobie zaaplikować w wieku 16 lat i też nie dało rady, popłakałam się z bólu. Spróbowałam ponownie po 3 latach (nadal byłam dziewica) i jakoś wszedł. Z czasem używałam coraz większych rozmiarów. Może odczekaj jeszcze troszke, nic na siłe.

Gość herbatka zielonaa
Mi na początku też nie wychodziło. Może dlatego, że byłam wtedy dziewicą nie wiem. Mój błąd, że zaczęłam od rozmiaru super. Zraziłam się, bo mnie uwierało. Za kilka lat jak już nie byłam dziewicą spróbowałam znowu i nie wyobrażam sobie życia bez tamponów. Używam wszystkie rozmiary mini normal i nawet te największe super. Jest ok nic nie uwiera.

Gość herbatka zielonaa
Mi na początku też nie wychodziło. Może dlatego, że byłam wtedy dziewicą nie wiem. Mój błąd, że zaczęłam od rozmiaru super. Zraziłam się, bo mnie uwierało. Za kilka lat jak już nie byłam dziewicą spróbowałam znowu i nie wyobrażam sobie życia bez tamponów. Używam wszystkie rozmiary mini normal i nawet te największe super. Jest ok nic nie uwiera.

Gość gość
Bardzo bym chciała z tym zaczekać ale mój szkolny basen nie! Co mam zrobić żeby swobodnie pływać podczas okresu a z podpaskami to nie! Dlatego tak bardzo mi na tym zależy.

Gość gość
rozluźnij się, na spokojnie to rób. Próbowałaś tamponów z aplikatorami?

Gość gość
nie nie próbowałam. a one są łatwiejsze do zaaplikowania? jakie pierwszy raz mam kupić?

Gość gość
ja nigdy nie stosowałam tych z aplikatorami więc nie pomogę, wiem tylko, że tampaxy są z aplikatorami. Tak się zastanawiam, a może masz problemy z suchością w pochwie? Bo to też może trochę przeszkadzać, nie wiem, nie znam się.

Gość gość
Dziewczyno 14 lat i tampon? Daj sobie z tym spokój na kilka lat. :)

Gość gość
A co mam zrobić z basenem? moja nauczycielka nikogo nie zwalnia nawet podczas okresu... dlatego tak mi zależy..

Gość gość
nie ma prawa kazać c**pływać, kiedy masz okres. Idź z mamą, niech jej powie, że nie możesz stosować tamponów i tyle.

Gość gość
ok. dziękuję. mam nadzieję że coś z tego wyjdzie

Gość rasalgul
Sausage Party (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 Kiełbasa wyrusza w podróż, aby dowiedzieć się prawdy o swoim pochodzeniu. Animowana komedia. Historia Franka, parówki, która odkrywa prawdę o sobie - o tym, kim jest i jaka jest jej rola. Po upadku z koszyka na zakupy, tytułowa parówka wraz z innymi przyjaciółmi z supermarketu odbywa wielką podróż przez sklep, podróż, która pozwala im odkryć prawdę o sobie. Za pomysł i scenariusz odpowiedzialny jest Seth Rogen, możemy więc spodziewać się kontrowersyjnego humoru i znakomitych tekstów.