Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam kupujących buty przez internet POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Jak się kupuje śniegowce/kozaki ? Zmierzyłam dziecku stopę ma 13.5cm i nie wiem czy mam kupić buta,gdzie dłg wkładki węwnętrzej wynosi 13.5 cm czy już 14cm? Bo od 13-13.5cm to rozmiar 20/21 a od 14.-14.5-to rozmiar 22/23 Jeszcze nosi rozmiar 21,ale nie wiem jak to w tych butah przez neta? Sugerować się tylko wkładką wewnętrzną czy samym rozmiarem buta też?

Gość gość
Nie kupować przez net... dwa razy kupowałam tak śniegowce właśnie (jakby raz nie pomogło), z czego raz z Bartka- akurat ten model nie miał "stopki" do odrysowania, i skończyło się zwrotem. Buty muszą być też dobre na szerokość, w podbiciu, nie za sztywne, nie za miękkie... Kupowałam później tak tylko trampki i raz buty które przymierzyłam w sklepie ale przez net były tańsze.

Gość gość
ja kupuję od dawna przez neta, ale mam swojego sprawdzonego dostawcę, więc jestem pewna. Zawsze masz prawo zwrotu lub wymiany. Ja zawsze biorę but z wkładką większą o co najmniej 0,5 cm od długości stopy dziecka. Raz wzięłam o 1 cm i były za duże.

Gość gość
Tylko raz kupiłam bo stacjonarnie nie było koloru i sugerowałam się wkładką ,bo z nr wyszło mi numer mniej niż nosił młody ,też miałam obawy bo z tej firmy buty i rozmiar inny ,ale udało mi się z numerem ale sprawdzałam parę razy bo kwota mała nie było ,zwroty co prawda tak ale to szło z zagranicy i full wypisywania jeszcze by było w razie czego .