Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastkokarmerlczekolada

to ciaza czy nie

Polecane posty

Gość ciastkokarmerlczekolada

Mam ważne pytanie z góry dziękuje za odpowiedzi:) Strasznie boje się ,że jestem w ciąży. Dwa dni po okresie doszło do stosunku płciowego. Używaliśmy prezerwatywy,ale nie doszedł we mnie. Więc postanowiałam mu pomoc, spuścił mi się na ręke, ręke umyłam mydłem i potem wytarłam ręcznikiem. Po czym zachciało mi się siku i podtarłam się. Obawiałam sie,że mogę byc w ciaży. Miesiac po tym dostałam okresu,miałam takie same objawy,ale nieco był inny.. Było go mnie,ale bolał bardzo brzuch jak zawsze pierwszego dnia. Oczywiście jeden dzien przed tym okresem znów miałam stosunek płciowy, oczywiscie tez nie doszedł we mnie,ale nie bylo mozliwosci zapłodnienia. Jestem okolo 5 dni przed okresem. mam wielki apetyt,śluz bardzo cieknie, mam obrzmiałe piersi. Proszę o poważne odpowiedzi :)

Gość gość
Nie jesteś w ciąży, moim zdaniem to są objawy "przedokresowe" a nie ciążowe (sama jestem w ciąży ;) )

Gość gość
o matko święta co za durna laska:( jak można być w ciąży debilko skoro nie spuścił się w Tobie/???? Doucz się najpierw, a później bierz się za r****nko...

Gość gość
O a mi się przypomniało z serialu "Scrubs" (Hoży doktorzy) jak J.D. nawet nie wszedł w swoją "dziewczynę" a ona zaszła w ciążę :D

Gość gość
hehe do gościa powyżej dobre:) no autorka tego postu, to naprawdę niedouczony dzieciak, który zamiast zająć się nauką myśli tylko o pindżeniu...

Gość gość
Obojetnie kto to jest... Nie nie jest mozliwe, ze Jestes w ciazy nie martw sie