Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żonglowanie dzieckiem tortura brak słów

Polecane posty

Gość gość
ranyyy... przecież można w ten sposób dziecku krzywde zrobić. powyrywać kości ze stawu

Gość wykapana w kozim mleku
dzieci idealnie nadaja sie do zonglerki nie potrafia sie obronic

Gość gość
nie mogę patrzeć na to :(

Gość gość
wpiszcie w youtube "yoga Lena Fokina" to ta wariatka wymysliła te "ćwiczenia"

Gość gość
widocznie to mu pomaga a nie szkodzi kretynki

Gość Nati2013
Watpie, zeby ciagle podrzucanie dzieckiem mialo w czyms pomagac... Nie twierdze, ze ona nie wie Co robi ale nie pozwolilabym na cos takiego. Zal mi tego dzidziusia bo chyba nie jest zo dla niego zbyt komfortowe.. ciarki mnie przechodza jak na to patrze!

Gość gość
nati a co ty się wypowiadasz? masz jakiekolwiek pojecie o fizjoterapii albo rehabilitacji ze smiesz sie wypowiadac w temacie?

Gość gość
obok jest filmik podobny, babka podrzuca dziecko a jemu to sie podoba bo ciagle sie smieje. matki w Polsce to sa najgorsze "pacjentki" jakie moga byc. chuchaja, dmuchaja i kuzwa robia cyrki ze wszytskiego. pazdziernik, temp spadla o 2,3 stopnie a dzieciory juz w czapkach i szalikach.

Gość gość
oglądałam to kiedyś już dawno ale brak mi nerwów żeby to drugi raz oglądać, bo odkąd urodziłam dziecku zrobiłam sie 100 razy bardziej jeszcze wyczulona. Zastanawia mnie o co w tym chodzi i po co to. Czy nikt nie interweniował w tym kraju widząc ten filmik. Przecież to można kogoś zaskarżyć o narażanie zdrowia

Gość gość
Pieprznięta maolata. Niech sobie kupi laleczkę. Biedne dziecko. Ile takich jest.

Gość Nati2013
Chyba kazdy moze Sie wypowiedziec :) nie bestem fizjoterapeutka ale mam brata, Ktory potrzebuje jego pomocy od 18 lat. Napisalam, ze nie twierdze, ze ona nie wie Co robi wiec wyluzuj :p osobiscie nie pozwolilabym na takie podrzucanie dzieckiem bo sama nie chcialabym podrzcana byc :)

Gość gość
Dawno juz o tym pisali i pokazywali te niby cwiczenia ,na plaży babki z tymi dzieciami ćwiczyły.

Gość gość
to jest jakaś forma fizjoterapii, jakoś to dziecko za bardzo nie płakało raczej miała pogodną mine i traktowało gimnastyke jako zabawe, a to polewanie na końcu zimną wodą świadczy o hartowaniu dawno temu tak hartowali dzieci, myśle że jest w tym jakiś cel, a poza tym straszniejsze rzeczydzieją się na świecie np brzezanie dziewczynek w afryce, tam są tragedie a tu dziecko na filmiku raczej było zadowolone

Gość gość
To daj ja Cię tak poćwiczę zobaczymy czy będziesz zadowolona, szczęśliwa i pogodna :)

Gość gość
to dziecko nie płacze jak zauważyłaś, a jak matki drą ryje dzieco płacze bo się boi a na filmie nie płacze

Gość gość
skoro nie płacze to znaczy, że jest mu przyjemnie? :) a słyszała o " zespole dziecka potrząsanego"? nie? to poczytaj 🖐️ tutaj nie jest potrząsane tutaj nie wiadomo co się robi temu biednemu dziecku.

Gość gość
z******a bym tą małą sookę co podrzuca tak tym biednym dzieckiem, j*****a szmata