Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się zastanawiam

Seks bez pożądania

Polecane posty

Gość Tak się zastanawiam
,,a jak ludzie się sobie podobają,ale kogoś odrzuca od drugiej osoby pod względem psychiki,to czy dziecko to będzie ślicznym psycholem" - a czemu nie? A i tak piękny psychol (mam na myśli typ buca-agresora) będzie miał lepiej niż brzydki inteligent.

ja nie traktuję nikogo pod względem tego jak wygląda, nie wiem, czy moi rodzice czuli do siebie pożądanie jak mnie płodzili, ale chyba matka nie była blondynką z nocnikiem we łbie:O

Gość Tak się zastanawiam
Moje rozważania są czysto teoretyczne to raz, dwa - jeszcze raz proszę o przyjrzenie się systemowi wartości tego świata, co się dziś liczy dla większośc****oczciwość, uczciwość, szlachetność, dobroć, mądrość?

Gość wodkaok
Tak się zastanawiam ,,A przecież jesteś ..." no jestem jestem, co poradzić. usmiech.gif " Cieszyć się że pozwolono twoim staruszkom zabrać się za wyheblowanie takiego okazu .:) Bo gdyby ode mnie to np zależało to niekoniecznie uznałbym to za warte zachodu .:)

co się dziś liczy dla większośc****oczciwość, uczciwość, szlachetność, dobroć, mądrość? x aha, czyli już nawet nie próbujesz się maskować, że jesteś baranicą co idzie za tłumem, nie masz nic swojego, a jak masz to rezygnujesz dla tłumu?:D nie, Ty zdecydowanie nie powinnaś mieć dzieci, które będą zmuszone do tego samego.

Gość Tak się zastanawiam
Ja się na ten świat nie prosiłam. :) Nie idę z tłumem i dlatego jestem takim sobie samotnym zdziczałym dziwadłem. :)

Gość Tak się zastanawiam
Idę z tłumem? Po prostu obserwuję co się dzieje, ale obserwuję z dystansu, toteż perspektywę mam dobrą, lepszą niż ci z tłumu...

Gość Tak się zastanawiam
Wyobraź sobie, że właśnie nie planuję rodziny. To nie jest zabawa dla mnie.

Gość broken brawo
inteligentna z ciebie dziewczyna