Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak mnie szantażuje

Polecane posty

Gość gość

mam problem z chłopakiem mieszkam u niego jakieś pół roku on pracuje za granicą od pewnego czasu i wyobraźcie sobie że jak nie chce zrobić tego co mi każe albo zaczynam na niego krzyczeć czy odzywać się arogancko to od razu straszy mnie zerwaniem lub każe mi się wyprowadzać z jego domu. na początku myślałam że może naprawdę przeginam czy coś ale rozmawiałam ze swoimi znajomymi oraz byłymi chłopakami i powiedzieli mi że w cale ja nie przeginam z tym i bardzo mało kiedy jestem taka.. moja koleżanka zauważyła nawet to że on próbuje mnie odciąć od moich znajomych. a jak ostatnio przyłapałam go na pisaniu ze swoja byłą i na kłamstwach to mówił że nic nie pamięta... proszę powiedzcie mi czy ja powinnam go zostawić czy powinnam z nim być nadal?? boje się tego że on po prostu wykorzystuje to że go kocham i mi na nim zależy

Gość gość
zostaw to cwel, co za facet zwykły szmaciarz

Gość sierść psa
posłuchaj Jaśnie Pani jeżeli mieszkasz w mieszkaniu faceta, który teraz jest w delegacji albo wyjechał na misję 'pokojową' do Afganistanu i chcesz w jego lokalu zrobić balangę albo jakieś bunga-bunga to też bym się wściekał, bo nie wiadomo co zastanę po powrocie do domu, czy będziesz zaciążona , czy będzie lokal spalony ?

Gość gość
proszę powiedzcie mi czy ja powinnam go zostawić czy powinnam z nim być nadal?? xxxxxxxxxxxxxxx ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!! co ci jeszcze powiedzieć? w co masz się jutro ubrać?

Gość gość
nie powiedz jak mam się uczesać!!!!!!!!!!

Gość gość
Twój chłopak nie dość że cię okłamuje to jeszcze tak się do ciebie odzywa? Zostaw go kochanie, bo następną rzeczą jaką zrobi, to podniesie na ciebie rękę. Tak nie było, nie pamiętam nic takiego, jesteś jakaś chora psychicznie jeśli tak myślisz- skąd ja znam takie słowa. Zostaw go, wyjedź i zostaw a spotkasz kogoś lepszego. Uwierz mi :)

Gość gość
Kochasz c***a?!! Powiedz kochasz c***a!!!? Bo toto to nawet facet nie jest. A ty będziesz pierdzielić takie rzeczy. Rozumu nie masz żeby dać się tak traktować? S********j od niego. I to szpagatami.

Gość gość
I to szpagatami ____________________________________________________________ Boskie! :-) :-) :-) :-)