Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to niszczy moje życie hemoroidy żylaki odbytu

Polecane posty

Gość gość

mam dopiero 18 lat a już mam z tym problem. na początku były tylko hemoroidy bolało itd mialam czopki tabletki i inne ścierwa. teraz zrobiło mi sie coś typu włosowatej krostki najpierw była jedna potem druga. byłam z tym u chirurga przepisał tabl, czopki i nasiadówki. i nic wydaje mi sie że jest jeszcze gorzej . juz mam dośc , naprawde mam dosć :( ileż można użerać sie z bólem , itd a te krostki mam wrażenie ze powolutku robią sie coraz wieksze :( co mam zrobic ? czy mogę pójsc do lekarza i powiedziec ze chce sie pozbyc tego raz na zawsze ? czy zabieg jest bolesny ? płatny ? i czy wogole pomaga? jesli ktos cos wie na ten temat niech pomoże ...

Gość Dr Wawruszko
Może to nie są hemoroidy? Wrzuć fotę.

Gość gość
ta jasne nie bede wrzucac zadnych zdj i prosze o poważne odp. bo to nie jest smieszne. dla mnie to bardzo ważne bo mam wiele innych schorzeń a musze sie jeszcze z tym denerwować :( może ktoś to usuwał ???

Gość Dr Wawruszko
A robisz nasiadówki gdy rodzice są w domu? :classic_cool:

Gość gość
czy jesteś otwarta na działania w zakresie medycyny naturalnej czy masz własny sprecyzowany pogląd i wyłącznie celujesz w służbę zdrowia,a tak w ogóle piszesz o innych dolegliwościach co to jeśli to nie tajemnica a te informacje są ważne w podjęciu decyzji.

Gość gość
można usunąć jeśli chcesz i prywatnie i na nfz mój wujek czekał na zabieg z nfztu 8dni nie wiem czy wszędzie tak krótko się czeka ale idź i się dowiedz,jak najszybciej po cholerę się męczyć.

Gość gość
Też jestem "za" aby spróbować medecynę naturalną. Działa wolniej, ale skutecznie i...zależy od skali schorzenia. Mi brakło cierpliwośc*****szłam je usunąć. Nie bolało ale czułam dyskomfort przez pare dni. Nie wiem dokładnie od czego to zależy. Mam spokój i tyle.