Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

który facet gorszy

Polecane posty

Gość gość

ten co zdradza czy ten co dopuścił się chamstwa czyli zwyzywał swoją dziewczynę? oczywiści mówię tu o sytuacji gdzie dziewczyna była w porządku.

Gość gość
nikt nie ma zdania?

Gość gość
zdradza nie ma wytłumaczenia zwyzywanie kobiety tak (jeśli np. zdradziła mężczyznę)

Gość gość
no z tym że przy tej drugiej opcji zakładamy że kobieta jest w porządku ( w zasadzie przy tej pierwszej też )

Gość gość
ta kobiety nie mają wad :P

Gość gosc numer x
A co to za roznica?To tak jakby pytac, który facet jest gorszy, ten co wyzywa od ku...ew i szmat, czy ten co lubi przylozyc w buzke?.W związku z tematem proszę o odpowiedzi także i na moje pytanie - to będzie się uzupelniac.

Gość gość84
Dla mnie to nie ma jakieś istotnej różnicy (przy założeniu, że owo chamstwo było rzeczywiście bardzo duże). Natomiast dla kobiet już tak, bo większość wolała by tego, co zachował się chamsko niż zdradzającego. W końcu ile jest takich właśnie par, gdzie facet to cham i prostak, co nie rzadko leje kobietę...

Gość gość
Jeden i drugi nadaje się tylko do kopnięcia w tyłek, ani zdrada ani chamstwo w stosunku do drugiej osoby, a tym bardziej bicie nie zasługują na wybaczenie

Gość gość
nie wiem co w tym jest ale faktycznie dużo kibiet dalej spotyka sie z facetem mimo ze jest chamski w stosunku do niej... a rożnica jest i polega na tym ze jak facet bije to sa ślady fizyczne i psychiczne i jeśli "tylko" wyzywa to wtedy psychiczne ale cieżko powiedzieć co gorsze.

Gość gość
też :D