Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgy7a

jak napisac maila w sprawie pracy

Polecane posty

Gość kjhgy7a

chce sobie jakoś dorobić w sylwestra i pomyślałam o pracy kelnerki w jakimś hotelu właśnie w sylwestra. Chciałabym wysłać maila do hoteli w moim mieście ale nie wiem co dokładnie napisać i czy podpisać się imieniem i nazwiskiem.

Gość kjhgy7a
upupup

Myślę że spokojnie możesz spróbować, i dlaczego miałabyś nie podpisywać się z imienia i nazwiska? I nie wysyłaj maila z adresu typu sexiblondixxxxx60@costam.pl :)

Gość kjhgy7a
tylko jak mniej więcej ubrac w słowa że chciałabym pracować u nich w sylwestra :o

Witam! Chciałam zapytać czy nie potrzebują Państwo osoby do pomocy w restauracji/hotelu przy obsłudze balu sylwestrowego. Jestem w tym terminie dyspozycyjna, mam doświadczenie w obsłudze imprez okolicznościowych (i tu możesz wymienić). Jeśli są Państwo zainteresowani moją osobą, proszę o kontakt: mail telefon W oczekiwaniu na odpowiedź pozdrawiam, kjhgy7a

Albo "jeśli są Państwo zainteresowani zatrudnieniem mnie w tym terminie, proszę o kontakt"

Gość pOKonam
roboto moja sylwestrowo ile cię należy cenić ten się tylko dowie kto cię stracił i za płot wyrzucił moja jedyna roboto a szamba i kloaki wydobywać się z muszli nie boję po sylwestrowej nocy rzygi po każdym hotelowym gościu posprzątam jego i poczekam na zawartość portfela jego czysty i wykąpany pojedzie nocy do swojej pracy za 1000 zł. zarobione w mojej pracy

Gość kjhgy7a
Keira dzięki Ci :)

Nie ma za co, mam nadzieję że będzie jakiś odzew i coś znajdziesz :)

Gość kjhgy7a
dziękuję i pozdrawiam :)

I możesz dodać po wymienieniu imprez które obsługiwałaś coś w stylu: W razie potrzeby chętnie będę z Państwem współpracować przy obsłudze innych przyjęć organizowanych w hotelu/restauracji.

Gość kjhgy7a
dobry pomysł :)