Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie sposoby na zakrycie brzucha w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 16 tygodniu i brzuch coraz bardziej sie powieksza niechce narazie by ktos wiedzial ze jesten w ciazy wiem ze kiedys nawet bluzy,kurtki nie pomoga :( moi rodzice nie wiedza i przed nimi chce ukryc ,chociaz mam 18 lat to wiem jaki dym mi zrobi :( u ginekologa raz bylam :( to nie prowokacja!

Gość gość
Puknij się w łeb. Nie trzeba było się dymać ! Albo myśleć co się robi. Tak i tak się wyda więc nie wiem po co to ukrywasz.

Gość gość
Wiem ze sie wyda jestem swiadoma tego tylko przez jakis czas chce ukrywac moja mama ma stresy w pracy i nie za bardzo jest jak z nia porozmawiac

Gość gość
Hmm.. To nie wiem. Jak nie chcesz denerwować mamy to okej. Ubieraj sobie jakieś luźne bluzki. Większe bluzy.

Gość gość
luuzne obrania .....

Gość xnieoobiczalnaaa
znam osoby co sobie brzuch bandazowaly ale nawet tego nie rob chyba ze chcesz dziecko kaleke

Gość gość
Wlasnie ogladam na allegro jakies :) dzieki!

Gość gość
Slyszalam o ty ale nie wiedzialam ze to az takie niebezpieczne

Gość gość
Tylko się nie zaciskaj niczym mocno. Mam bliską koleżankę, która tak robiła kiedy była młoda i w ciązy. Dziś Nikola ma 13 lat i jest upośledzona od urodzenia.

Gość gość
Nie bede tego robila bo to nie dziecka wkoncu wina ,ale dziekuje za rade bo nie wiedzialam:)

Gość gość
To ja co najpierw cię wyzywałam a później kazałam ci nosić luźne bluzki i bluzy ;-) nie myśl wgl o ściąganiu brzucha tak jak ktoś napisał wyżej. To bardzo niebezpieczne ! Znam kobietę z mojej miejscowości co tak zrobiła dziecko było niepełnosprawne a niedawno zmarło.

Gość gość
Dlatego najpierw chcialam sie tu poradzic :) gdyby moja mama nie miala takich stresow w pracy to bym jej powiedziala ale niechce dawac jej nowego powodu do stresu bo niestety na pieniadzach nie spimy :( i wlasnie z tego powodu jest taka spieta

Gość gość
Obcisla bluzka a na to bezrękawnik luźny a najlepiej powiedzieć po co żyć w strefie to dla ciebie i dziecka niewskazane

Gość gość
Obcismusisz być z nią szczera bo teraz ty jesteś najważniejsza

Gość gość
A bierzesz witaminy i folik

Gość gość
Tez tak mysle trzeba zacisnac zeby i powiedziec bo tak dalej byc w sumie nie moze ,chociaz spokojnie bede mogla urzadzac czy kupywac cos dla dziecka i normalnie funkcjonowac

Gość gość
Tak biore ,na pierwszym spotkaniu lekarz mi przepisal ,staram sie zdrowo odzywiac i nie przedzwigac

Gość gość
To dobrze że bierzesz a czemu nie chcesz powiedzieć nie masz partnera czy boisz się też reakcji ze za młodą jesteś

Gość gość
Autorko jesteś jeszcze?

Gość gość
Moja kuzynka byla w moim wieku jak urodzila dziecko moja mama zawsze gadala jak ons jest nieodpowiedzialna :( i mowi ze dobrze ze ja mam "rozum" i wiem ze jak by wiedziala to stracila by zaufanie bo gadala ze mna kiedys na te tematy ,moj byly chlopak od kad sie dowiedzial zerwal ze mna kontakt mieszka sam wiec jak pukam to nie otwiera a jak widze go na miescie traktuje mnie jak powietrze

Gość gość
Papierową torbę załóż sobie na głowę, oczywiście wytnij otwory na oczy :D

Gość gość
Ty juz pewnie taka nosisz :P

Gość gość
Proszę o pomoc chciałem zamontować drążek lecz pojawił się problem. Wywierciłem 3 cm i jest opór wiertatrka nie idzie do przodu. Co może być tak twarde czy to żelbeton. Jak to przewiercić ? Czy mam ustawić na udar czy wiercenie ?