Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu wy macie tu macie wieczny problem z jakimiś imionami

Polecane posty

Gość gość

Kurde nie rozumiem. Ktoś zakłada temat że mu się nie podoba imie które ktoś inny dał swojemu dziecku. I ma problem. Zakłada temat i pisze że nie rozumie jak można takie dawać, że mu działa na nerwy jakieś tam imie tłumacząc ze to imie patologia daje. A ja jak czytam takie topiki że ktoś ma problem bo ktoś dał Amelka czy Julka dziecku na imie to mi sie autorka takiego topiku od razu kojarzy że jest dziecinna, nieokrzesana i ze wsi. Ja rozumiem że jakieś imie się może nie podobać, ale kurde przecież to żaden problem że się nie podoba. Myślę sobie wtedy że to świetnie że ktoś takie imie dał bo w ten sposób nie powiela tego imienia które mnie się podoba. A już w życiu by mi nie przyszło do głowy zakładać topiku z problemem takim że rzekomo wszyscy Amelka dają na imie dziecku. Ojejku ale mi problem. Przecież to trzeba być prostaczką ze wsi i problemów nie mieć żadnych w życiu już nie mówiąc o tym że komuś się musi nudzić masakrycznie. Kurde jak można być tak małostkowym. Życie tu niektórym chyba w d**e nie dało że się takimi pierdołami zajmują i nie mają co z czasem zrobić. Wchodzę tu czasem w poszukiwaniu jakichś pożytecznych informacji ale żeby sie do nich dokopać to musze pół dennych tytułów przeczytać jak to ktoś ma problem z Amelkami czy Julkami

Gość gość
już? ulżyło ci? to teraz W*********J stąd

Gość gość
albo z Nikolkami

Gość gość
Nikola to patola

Gość gość
"już? ulżyło ci? to teraz W*********J stąd" Oooo to pewnie ty zaśmiecasz kafe takimi topikami