Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pocahontaz25

Mam 25 lat i ogromną potrzebę się wyszaleć

Polecane posty

Gość Pocahontaz25

Chcę się bawić, szaleć, podróżować i jak najwięcej czerpać z życia. Ktoś zarzuci mi, że jestem infantylna i niedojrzała, ale nic nie poradzę na to, że takie mam potrzeby.

Gość gość
ja mam 30 lat i tez bym tak chciala. tylko juz nie ma jak. dziecko, brak kasy.

Gość Pocahontaz25
A z czego to u Ciebie wynika? Nie wyszalałaś się za młodu? Pytam, bo ja np. całe życie byłam grzeczną i zamkniętą osobą siedzącą ciągle w domu i efekt tego jest taki, że dopiero po studiach poczułam potrzebę nadrobienia zaległości.

ja mam 24 i też bym chciała:) ale ja nigdy nie szalałam:-P może trochę:-P a poza tym do tego by się przydała paczka naprawdę zgranych znajomych:( nie chce się starzeć, okropnie to brzmi, że mam już tyle lat, czuję się na 17:O mam już tego wszystkiego dość. a jeszcze rok studiów mi został:O ja też jestem infantylna, jesteś spoko, ściskam:D i lubiłam Pocahontas w dzieciństwie:-P

Gość Pocahontaz25
Witam koleżankę, widzę, że myślimy podobnie, co mnie niezmiernie cieszy. Nigdy nie chcę dorastać, wręcz przeciwnie, pragnę pozostać dzieckiem, zachować młodzieńcze ideały i nie ograniczać swojego życia do prozaicznych spraw typu praca, mąż, obiadki itp. Mam pracę, wykonam swoje zadania i wracam do Nibylandii ;) Z tym że mało wokół mnie takich pozytywnie zakręconych osób. Dla większości jestem dziecinna, niepoważna i dlatego czuję się cholernie osamotniona.

Mam pracę, wykonam swoje zadania i wracam do Nibylandii x i o to chodzi;) u mnie parę by się znalazło, ale.... może nie są dorośli, są młodsi duchem, ale jakoś wstydzę się i tak odsłonić swoją prawdziwą naturę. tych takich co się zachowują na te 25 (np. jak kogoś poznaję nowego) to się trochę boję, jak mnie przyjmą:-P

Gość Pocahontaz25
Przynajmniej tyle dobrze :) Ja mam może z 3, 4 kumpele, które mają podobnie, a reszta... szkoda gadać. Szukam osób podobnych do siebie, ale nie wiem, gdzie takich znaleźć.

Gość gość
przecież 25 lat to młody wiek i potrzeba wyszalenia się jest jak najbardziej na miejscu. infantylność zarzucają pewnie ci, którzy wcześnie utracili swoją młodość, bo musieli zacząć "poważne życie" i teraz sami sobie i innym wmawiają, że wszystko, co nie jest obowiązkami i pracą jest niepoważne i dziecinne. :/

Gość gość
25 lat to wspanialy wiek dlatego pierdziel ludzi ktorzy cie uwazaja za niedojrzala i korzystaj z zycia ale nie bez przesady hihihi.

Gość gość
Jak Cię stać to szalej. Tez mam tyle lat ale brak warunków do robienia tego co dusza zapragnie.