Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZIMNO

Polecane posty

Gość gość

Dziś takie zimno, że nie chce mi się wyjść z dzieckiem nawet do sklepu po zakupy po coś na obiad... A Wam się chce? Nienawidzę zimy, rodzę w styczniu, brrrr....

Gość gość
a ja rodzę w kwietniu :D i zaraz wychodze z domu po jakieś pieczywo i ogolnie się przewietrzyć, bo nie wytrzymałabym calusieńki dzień w domu. Nawet nie wiem ile u mnie stopni, zaraz zerknę

Gość gość
ja też nie lubię zimy. Dla mnie mogłoby być cały czas wiosna i lato, bez końca. Jednak wyjdę na chwilę z domu, bo w łeb można dostać siedzieć cały dzień w domu;)

Gość gość
ja tez nie lubie zimy.rodze w marcu i wiem ze zima bedzie sie dluzyc.ide zaraz tez po zakupy na obiad.na szczescie sloneczko ladnie swieci;)

Gość gość
Ja rodze w lutym i nie wie jak dam rade zaprowadzac i odbierac starsza corke z przedszkola z noworodkiem.

Gość gość
ja bym chciala zeby juz byla wiosnaa!!!!i zebym juz miala ciaze i porod za soba!!!

Gość gość
Ale słoneczko ładnie świeci, lepiej korzystać z tej pogody, chociaż wczoraj była podobna i też darowałam sobie spacer z lenistwa wystawiłam córkę tylko na taras :-o