Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Bardzo

Przyłapał cię ktoś na masturbacji

Polecane posty

Gość Ciekawa Bardzo

Czy przyłapał cię ktoś na masturbacji? Opowiedz o tym Mnie złapała mama jak byłam nastolatką , weszła do pokoju zdębiał powiedział przepraszam i szybko wyszła.

Gość gość
mnie w szkole w ubikacji kolezanka ale nie byla zaskoczona bo przyszla w tym samym celu

Gość Ciekawa Bardzo
Jak byłam bardzo młoda to robiłam to na okrągło kilka razy dziennie paluszki same tam schodziły aż dziwne że tylko raz zostałam przyłapana

Gość gość
ja w domu bardzo często jak mialam 14-16 lat a w szkole zdarzało mi się 2-3 razy w tygodniu

Gość gość
kiedyś przyłapał mnie mój facet. Obawiałam się, że będzie wściekły, ale zaskoczenie, kazał dokończyć. Wpadka spowodowała, że podniecenie przeszło mi zupełnie, zgodził się przełożyć to na wieczór (zastał mnie w łazience po powrocie z pracy. Wieczorem przygotował się specjalnie - fotel przy łóżku, drinki. On ubrany kompletnie i elegancko a ja na początek seksowny szlafroczek i koszulka. Stremowana byłam i zawstydzona niesamowicie, ale obiecałam. Myślałam że w trakcie się dołączy i mi daruje, ale wyczekał obserwując do końca. Naprawdę ciekawe doświadczenie, on stwiedził, że pomoże mu to lepiej mnie zaspakajać. Od tego czasu dla wygłupu urządzamy sobie takie sesje - jako element gry wstępnej.

Gość ogolony h
Moja sasiadka 65lat, miala klucz od mojego mieszkania.