Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goścona

Pytanie do dziewczyn przy jakich filmach lubicie się masturbowac

Polecane posty

Gość gość
"Ja też mam zarost i to pełen" to trzeba prac w pralce:(

Gość gość
jak komuś nie odpowiada owlosiona to niech po prostu unika takich, Iza

Gość gość
Mnie bardzo podnieca taki zarost u siebie i u innych kobiet.Lubie masturbowac kolezanke w tych wloskach i draznic jej piersi moim zarostem no i jej pisie:p

Gość gość
to tak jak ja - gdy mój sutek przebija sie przez gęstwine i dociera do celu to obie jestesmy w siodmym niebie

Gość gość
Izka czy twoje sutki sa duze jak jestes podniecona?Bo ja mam duze piersi i brodawki mi mocno stercza jak jestem pobudzona sexualnie.

Gość gość
ja mam piersi srednie ( 75 B) ale sutki za to dosyć duże i jak jestem podniecona to oczywiscie mocną sterczą a aureole ciemnieją, Iza

Gość gość
Izka jakiej techniki uzywasz do pieszczenia pisi ?Bo ja wkladam rece miedzy uda i tak sie pieszcze do samego orgazmu.

Gość gość
roznie ale podobnie jak Ty, raczej nigdy przy rozlozonych udach. Lubie jak czuję, ze chce mi się trochę sikac pojsc do wc******scic lechtaczkę. nie sikam jednak. jak czuję, ze dochodzę to po chwili juz w trakcie koncowki orgazmu zaczynam sikać i mam przedluzony i bardzo silny kolejny orgazm, Iza

Gość gość
Ja jeszcze zakladam noge na noge i reka miedzy uda i mocno sciskam miesnie Kegla i tez tak dochodze do orgazmu.

Gość gość
jak jestem gdzieś gdzie nie mogą palcami to robie to samo. kiedyś dla wzmocnienia miesni kegla uzywalam kuleczek geisha i wszystko bylo ok jak chodzilam lub stalam ale jak siedzialam to zaczynalo bolec i zaniechalam tej praktyki

Gość gość
Ja znowu jestem wilgotna i musze zaciskac mocno uda jak tu siedze na kafeteri.Moja pisia mocno mi pulsuje tam w srodku a tobie Izka?

Gość gość
mnie cały czas bo nie da się uwolnic od milych mysli- jak bedę w domu to zrobie sobie dluższą sesję

Gość gość
Ja w domu wieczorem po kapieli uwielbiam zakladac satynowy szlafroczek na golutkie cialo i na kanapie sie polozyc i zabawiac sie muszelka w czarnych bujnych wloskach:p

Gość WAZZZZAAAP
Moja pani wkłada sobie kawałek parówki,włącza film Gladiator i po 2 minutach parówka znika....i jest po wszystkim.

Gość gość
zrobię to samo o 22.00 - moze o tym samym czasie myśląc jedna o drugiej ? pa,pa, Iza

Gość gość
Konczysz prace no to pa do jutra Iza bo ja jeszcze dwie godziny musze siedziec:(PA KOCHANA:)

Gość gość
Witajcie- jak było wieczorem ? Iza

Gość gość
Ja mialam mega orgazm tylko szlafroczek sie wyswinil od mojego sluzu bo mialam nogi skrzyzowane i mocno scisniete.Pozdrawiam was i ciebie Izka :)

Gość gość
fajnie, podaj chociaz imię- duzo musialo byc tego sluszu ale to dobrze. ja przyjaznię się z moim jajeczkiem wibrujacym, Iza

Gość gość
Jestem Ania z Gdanska i mam 25lat i jestem dlugowlosa szatynka z duzym biustem 75d i nie depilowana miedzy nogami:)

Gość gość
Aniu dla mnie jesteś Boginią.Wiesz co mas i za to Cię cenię.

Gość gość
Aniu, jak to dobrze byc nie depilowaną - nawet teraz w zimie jest nam cieplej

Gość gość
Możecie się pochwalić trochę tym cudnym miejscem,chyba oszaleję jak dalej to będę czytał.

Gość gość
Ja jestem nie depilowana bo uwielbiam sie drapac miedzy posladkami bo tam tez mam wloski.Bardzo mnie to podnieca i od dzieciaka tak mam ze interesuje sie kobietami.Ania.

Gość gość
Aniu, ja między posladkami troszeczkę. dziewczyny lubię juz od nastolatki- my po seksie z dziewczyną potrafimy się podniecic ponownie nawet podczas rozmowy na mile tematy - facet jak się spusci to koniec bajki

Gość gość
Izka bym ciebie lizala po calym ciele i gryzla bym ci sutki a na koniec bym ci zrobila super palcowke a ty mi tak samo.Ania

Gość gość
Aniu, byloby cudownie- a chcialabys poczuć moją owlosiona na Twojej pupie ?

Gość gość
Tak bym chciala jakbys mi jezdzila po posladkach swoja owlosiona pochwa i piescila mi moje wielkie cycuszki.Ania

Gość gość
Aniu a przylgniesz swoim cycuszkiem do mego łona bym mogla poczut Twoj twardy sutek na mojej łechtaczce ?

Gość gość
Tak przylgne moim twardym sutkiem do twojej nabrzmialej lechtaczki i rozszezonej szparki z podniecenia.Bede ci jezdzila sutkami po calym ciele a ty bedziesz miala dreszcze z rozkoszy.Ania