Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żadna dziewczyna mnie nie chce bo jestem nieśmiały spokojny i kulturalny

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafie isc ulicą, rozmawiac z kims i co drugie słowo mówic : k****, h*j, szmata, c**a, p***a, s*******n etc. Rzadko uzywam takiego słownictwa. Uzywam przepraszam, prosze, dziekuje, dzien dobry - w dzisiejszych czasach to rzadkosc i młode dziewczyny patrza na mnie jak na ''frajera''. Nie potrafie zagadac do nieznajomej kobiety, jestem niesmialy, mowie cicho i spokojnie. Dla kobiet jestem gównem. Pewnie są podobne do mnie, ale one równiez sa niesmiale i sie wstydza.

Gość gość
mnie tez nie bo nigdy nie slucham co sie do mnie mowi

Dobra, dobra. Na pewno masz wiele innych wad wynikających z niesmiałości. x Niesmiałe mogą mieć smiałego, więc po co im taki, jak TYy, skoro mogą mierzyć wyżej

Gość gość
nieśmiałe laski tez nie chcą niesmialych, chyba że taki nieśmiałek jest bardzo przystojnym ciachem, wtedy te bardziej odwazne same sie usmiechają, zagadują... Przecietny wyglad + nieśmiałość = porażka

Gość gość
Nie uważam tego, co wymieniłeś za wady. Wręcz przeciwnie. Ani Ciebie za frajera. Szkoda tylko, że nie potrafisz zagadać do dziewczyny, bo w takim razie szanse, że poznam takiego chłopaka są niewielkie, a chciałabym.

Gość gość
Całe szczęście, że nie klniesz jak szewc i używasz zwrotów grzecznościowych, to Twój atut. Niewielu jest takich chłopaków i wcale nie wszystkie dziewczyny traktują ich jak frajerów. Chyba źle trafisz, rozglądaj się bardziej. Mnie akurat to się podoba.