Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie bardzo pewnych siebie lekko aroganckich i wulgarnych facetów

Polecane posty

Gość gość

Nie chamów z ''wiochy'' i prostaków, tylko takich cwaniaczków ? Bo ja widze, ze laski kochają takich, nawet te ''wyksztalcone'' z dobrych domów.

Gość gość
Nie, jak najdalej od takich.

Gość gość
Nie będę się wypowiadać za wszystkie kobiety, ale ja lubię pewnych siebie, trochę aroganckich, ale nie chamów. :)

Gość gość
Kobiety uwielbiają pewnych siebie facetów. Aroganckich i wulgarnych trochę mniej lubią.

Gość gość
Zdecydowanie nie.

Gość gość
Ja lubię takich pewnych siebie, inteligentnych facetow, lubię ich zdominować w łóżku;-)

Gość gość
Ja zauważyłem że kobiety lubią trochę takich typów w stylu Dr House'a, może nie dosłownie, ale coś w tę deseń :P

Gość gość
A ja lubię miłych i kulturalnych. Nie cierpię jak facet się wywyższa, dogryza komuś lub o zgrozo mi. Lubię takich sympatycznych, którzy traktują wszystkich na równi. Spotykałam się z facetem, który cały czas prawił mi małe docinki, często komentował kogoś: debil, idiota, klaun..itp nigdy nie powiedział o mnie ani o innych dobrego słowa, o sobie za to mnóstwo.. Opowiadając o swojej byłej nie zostawił na niej suchej nitki. Odstraszył mnie swoim zachowaniem i podziękowałam mu. Oczywiście mnie również potem tak zwyzywał :D

Gość gość
Aha. I jeszcze dopowiem, że był świetnym facetem, jak byliśmy sam na sam to zachowywał się inaczej. To była po prostu poza "cwaniaczka" zapewne żeby mnie zdobyć. Przy kolegach również zgrywał kozaka, po tym jak nam nie wyszło oczywiście zgrywał, że go nie boli, że i tak byłam głupia. Szkoda i to wielka, bo wolałam jego prawdziwą twarz miłego chłopaka.

Gość Matka Buzka
Lubię kolesi, którzy nadają się na ojca i męża :P Arogancki i wulgarny neandertal ma swoje miejsce w społeczeństwie - polityka lub wojsko jak tak bardzo chce rżnąć ALFA samca :P rodzina to ani jedno ani drugie, jak koleś się nie nadaje na family mana tylko na żywe dildo i rozrywkę imprezową to niestety ale skreślam i leję ciepłym moczem czy sexowny i przystojny czy nie :P

Gość gość
Chamów nie, żywe dildo rozrywkowe omijam z daleka. Facet musi być choć trochę miły.

Nie, wulgarnych w ogóle nie lubię, a bycie aroganckim, wściekłym kogucikiem to moja działka. :P