Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelkaaaa888

brak okresu

Polecane posty

Gość mirabelkaaaa888

Witajcie:) Wiem, że temat wałkowany był już milion razy, ale nie wiem już sama co myśleć. Ostatni okres miałam 18.10.2013, od tamtej pory cisza ... @ nie ma. 30.10 miałam zabieg laparoskopowy wycięcia woreczka i byłam pewna, że to przez to @ się przesunęła. Ale czy to nie za długo? Staramy się z mężem o dzidziusia, no ale ten miesiąc był raczej "słaby" pod względem starań, ze względu na pobyt w szpitalu, ale przytulanko było kilka razy. Wiem, że owulka była, bo wiem, że był skok temperatury, tylko nie wiem dokładnie kiedy :( nie mierzyłam jej codziennie w tym miesiącu. 13.11 zrobiłam test owulacyjny, w sumie dla "hecy" bardziej, bo nie myślałam, że utrafię i wyszły 2 krechy, ale nie mam pewności, że nie byłyby już one pozytywne np 2-3 dni wcześniej... Mija już 47dc a @ nie ma. Nie wiem czy zrobić test, bo trochę boję się rozczarowania... Wiem, że nie jesteście wróżkami, ale może doradzicie mi coś. Robić test, poczekać jeszcze? Co myślicie?

Gość gość
moim zdaniem poczekaj jeszcze pare dni i zrob ponownie test, jezeli chcesz miec 100% pewnosc wykonaj test z krwi lub wybierz sie do ginekologa :-)

Gość mirabelkaaaa888
Testu ciążowego jeszcze w ogóle nie robiłam, bo myślę, że tylko się rozczaruję i jak zwykle nic z tego nie będzie... Także wcale nie wiem na czym stoję.

Gość gość
wkoncu musisz zrobic krok w ta strone inaczej nie bedziesz nic wiedziec. zrob test I daj znac jaki wynik :-)

Gość mirabelkaaaa888
ok, kupiłam dzisiaj dwa testy i trzeba w końcu się przełamać:) tylko nie wiem czy spróbować już dzisiaj czy poczekać do rana...

Gość gość
Najlepiej poczekaj 9 miesięcy.

Gość mirabelkaaaa888
Po co te złośliwości... Zrobiłam niedawno test i tak jak myślałam - negatywny :( Tylko dlaczego tak długo nie ma okresu? Miał ktoś podobną sytuację?