Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matki karmiace co jecie bo ja zaraz oszaleje

Polecane posty

Gość gość

mam parcie na żarcie ..w szpitalu kazali jeść wszystko to co w ciąży..2 tyg było ok teraz noworodek jest marudny, pręży się..kupka raz dziennie..dziś mam np. mielone + ziemniaki nie wiem czy to jeść czy odpuścić sobie..na śniadanie zjadłam danio z chlebem suchym..

Gość gość
daj mm i jedz wszystko

Gość gość
jak chcesz to jedz a jak nie to nie jedz. Ja karmilam 2 dzieci i nigdy nie stosowalam zadnych diet , uwazam to za smieszne! A dziecko moze c**plakac bo ma np skok rozwojowy albo ktos go urzekl zlym wzrokiem itd

Gość gość
Ja sie zaparlam, ze bede karmic piersia. Pod koniec mojego karmienia jadlam pieczywo popijane woda. Koszmarne kolki I zaparcia nawet po salacie!! Karmilam miesiac I sie poddalam. O chlebie I wodzie dlugo nie da sie pociagnac :(

Gość gość
no bez przesady- danio z suchym chlebem!!! weź dziewczyno! pewnie, że wszystko tylko stopniowo niech maleństwa jelitka trochę ogarną tego bałaganu co im fundujesz! na śniadanie suchy chleb a na obiad smażone kotlety! pomyśl trochę!!!

Gość 997 z LOTU PTAKA
JEDZ ILE WEJDZIE AZ CIE ROZ.....PIER....:)

Gość tyvfcdfg
wszystko co zjadlam szkodzilo nie jadłam juz nic****adłam, dali dziecku mm i powoli wracam do sił

Gość gość
to przecież pytam..wcześniej jadłam kanapki z wędliną czy serem więc nie wiem czy dobrze..

Gość gość
03.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość no bez przesady- danio z suchym chlebem!!! weź dziewczyno! pewnie, że wszystko tylko stopniowo niech maleństwa jelitka trochę ogarną tego bałaganu co im fundujesz! na śniadanie suchy chleb a na obiad smażone kotlety! pomyśl trochę!!! ** I to jest najmadrzejsza odpowiedz na pytanie autorki. Masz jesz SZYSTKO ale zaczynaj od malych ilosci, niech dziecko ma czas sie przezwyczaic !

Gość WAZZZZAAAP
WALNI SETĘ BĘDZIE DOBRZE

Gość gość
daje mm i mam swiety spokoj;]

Gość gość
unikaj cebuli, czosnku, kiszonych ogórków , kapusty. grochu, fasoli. pieprzu, gazowanych napoi. a reszte normalnie możesz jeść.

Gość gość
ależ mi porady

Gość gość
a jak jest ze słodyczami?

Gość gość
znajdz żywienie matki karmiącej i się dowiesz co jeść,

Gość gość
wychodzi na końcu,że nic jesc nie mozna bo wszystko szkodzi,albo uczula

Gość gość
Ja jadłam wszystko - grochówkę, bigos, czosnek, chili i nic dziecku nie było. Ale chyba miałam po prostu takie szczęście :D

Mam córkę 3.5 miesięczna i również Karmie piersią. Mała nigdy nie miała kolki ani alergii pokarmowej . Powiem ci tak też się balam co jeść a czego unikać bazy mała nie miała rewolucji w brzuszku. Przez pierwsze 2 tygodnie tak naprawdę trzymałam się diety. Potem zaczęłam próbować wszystko. Uważałam TYLKO na kapustę . pomidory ogórki ziemniaki kotlety wszystkie zupy jadłam.Raz nawet spróbowałam czekolady zobaczyłam że przez 24 godziny nic jej nie było więc przestalam na nią uważać. Jem wszystko co czekoladowe cukierki lody wafle itd. Wszystko na co mam ochotę. Na dniach spróbowałam pierogow z kapusta. Najpierw jednego. Nic małej nie było. Na drugi dzień zjadłam 2 też jej nic nie było więc już wiem że moge je spokojnie. Jajka kafka prawie codziennie. Mleko pilam tak samo . Więc jedz i pij wszystko spokojnie