Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest coś profikaltycznego na WSZY

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie. W przedszkolu wisi kartka, że pojawiły się przypadki wszawicy i żeby sprawdzać dzieciom główki. Jestem przerażona. Nigdy nie widziałam wszy, wiem tylko, że to jest białe więc w gęstych białych włosach mojego dziecka to mogę szukać igły w stogu siana :( Czy są jakieś preparaty profilaktyczne? Coś co je odstraszy i będą trzymać się z daleka od główki mojego syna?

Gość gość
tak, jest, zapytaj w aptece, ja uzywalam jak u corki w przedszkolu byly wszy i pomoglo bo nie zlapala

Gość gość
Nie sa biale, sa szare. Na blond wlosach latwo je wypatrzec, gorzej na ciemniejszych. Jak u mojego syna sie pojawily gnidy to nie bylam pewna czy to to bo tez zawsze myslalam ze powinny byc biale, a tu zonk.

Gość gość
-pipi ;)

Gość gość
Spraw utrudnia fakt, że mój młody niedawno miał szytą głowę i boi się dotykania po głowie, więc sprawdzanie jest horrorem. Zapytam w tej aptece może coś będą mieli.

Gość gość
masakra ja tez pierwszy raz w zyciu wszy zobaczylam.syn przyniosl z przedszkola miesiac temu.jemu obcielam wlosy a teraz sama sie z nimi mecze.sobie raczej nie obetne;/nie wiem czy jest sens cos w aptece kupowac bo ja wylecze a z przedszkola i tak znowu przyniesie.szok bo nigdy sie z tym nie spotkalam;/mamy 21 wiek!!!!