Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leczenie psychiatryczna a rozwód

Polecane posty

Gość gość

Jeśli leczę sie psychiatrycznie (1 rok) na ciężką depresję, biorę leki. Jestem w trakcie rozwodu, czy wtedy sąd może przekazać dzieci mężowi?

Gość gość
jestem poczytalna, mam świadomośc. Wg ciebie depresja to od razu jestem wariatka? Co za ciemnogród :O

Ktoś, kto bierze silne leki i ma ciężką depresję nie jest w stanie zajmować się dziećmi. No, chyba że ta twoja rzekoma "ciężka" depresja, to tylko twoje urojenie.

Gość gość
ale biorę leki i funkcjonuję normalnie, nie mam żadnych skutków ubocznych (jak senność, czy zaburzenia koncentracji), teraz jest wszystko dobrze, jak pisałam leczę się od roku.

Gość gość
czy miał ktoś podobną sytuację?

Gość gość
gdyby depresja była ciężką chorobą to dawaliby na nią rentę tak jak na schizofrenię

Gość gość
tak wariatko, lepiej dla dzieci jak pójdą do męża niż miałyby być pod opieką psychicznej, która sobie uroiła depresje, żeby zwrocic na siebie uwagę... Czy ty myslisz że jestes pępkiem swiata? Teraz wiekszosci ludziom zyje się cięzko i jakos depresji sobie nie wmawiają. A skoro masz dziec***owinnas byc mądrzejsza. Ubzduralas sobie depresje, żeby zwrocic na siebie uwage otoczenia, żeby każdy widzial jaka ty biedna, nieszczesliwa... żalosne, ogatnij sie kobieto, dorosnij!