Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupka z twarożkiem u 11miesięcznego dziecka POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam, moja córka jest generalnie nie jadkiem - tylko cyc. Ma 11 miesiecy już. Miesiac temu pojawil sie ząbek i zaczęła trochę jesc, niesttey teraz zaś ząbkuje i od 3 dni jest tylko na piersi. I sie tak zastanawiam, dziś zrobiła już z 7 kup, kupka jest żółta i wodnista z domieszką takiego jakby twarożku. Czy to biegunka? czy może powodem jest po prostu pierś i te kupy są dlatego luźniejsze? coś osłonowo dostane w aptece? czy poczekać do jutra? neistety dziś lekarki naszej nie ma, dzwoniłam chciałam się skonsultować, ale dopiero jutro będzie.

Gość dankaaaaaaa
spróbuj jakie ma walory smakowe ta kupka

Gość gość
to normalne jak dziecko tylko mleko pije...przypomnij sobie jakie kupy robila jak byla noworokiem...chociaz ilosc kup w iagu dnia jest niepokojaca.

Gość gość
no właśnie wiem, tym bardziej że córka długo nic innego poza piersią nie jadła iw iem że te kupki juz takie są. ALe ta ilość dziś mnie zaczęła niepokoić. Wczoraj też robiła takie ale nie tak często

Gość gość
U mojej małej takie częste i kwaśno pachnące kupki były przy ząbkowaniu. Od razi wiedziałam, ze kolejny ząb w drodze.

Gość gość
no mi si ewydaje ze to biegunka ale pewna nie jestem...

Gość gość
też tak pomyślałam, bo przy pierwszym ząbku miała podobne kupki ale bez tego twarożku. Też są takie jakby kwaśne. a teraz chyba jej pare na raz wychodzi

Gość gość
Spróbowałam,smakuje jak twarożek.Więc co jej jest?

Gość gość
prosiłabym tą osobę powyżej aby nei podszywała się pode mnie. Proszę o pomoc bo martwię się o córkę. Zapewne nie masz dziecka i nei wiesz co to znaczy jak się ktoś martwi o swoje dziecko.