Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La petite robe noir

Mówią że dawna miłość nie rdzewieje

Polecane posty

Gość La petite robe noir

Czy Wy też tak macie, że spotykając osobę którą kiedyś darzyliście jakimś uczuciem, ale z jakiegoś powodu Wam nie wyszło, zaczynacie o tej osobie myśleć? Nie pamiętacie tego, co było złe i dlaczego Wasze drogi się rozeszły? Macie ochotę "odświeżyć" tą znajomość? Podobno ludzie się nie zmieniają, ja już rok temu się sparzyłam. Niby nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki... Ostatnio znowu spotkałam dawną sympatię. Ehh dlaczego ja nie potrafię nauczyć się na SWOICH błędach? Czy tylko ja jestem taka naiwna?

Gość ludzieludziomzgotowalitenlos
tak? no popatrz a mnie zardzewiala znajomosc rosyjskiego mimo iz tak kochalem ten jezyk

Gość gość
w przysłowiu jest mowa o pierwszej miłości :) Pamiętam ją po 25 latach o nim i czasami wracam myslami do tamtych czasów :) Co nie znaczy, że chciałabym wracać. Po prostu pamietam to wspaniałe uczucie

Gość La petite robe noir
znajomość niemieckiego też mi zardzewiała, ale ja od razu wiedziałam że dzieci z tego nie będzie :P

Gość La petite robe noir
gość a spotykacie się czasem? tak choćby przypadkiem? Nie wiem co ze mną jest nie tak, czasem myślę sobie o kimś i zastanawiam się jakby to było gdyby się wtedy nie rozsypało. Wracam pamięcią nie wiem po co.

Gość gość
To prawda.

Gość gość
Moja pierwsza milosc sie od rdzy rozsypala :D

Gość gość
przez przypadek spotkaliśmy się kilka lat temu na ulicy. On był sam, ja z mężem i córką. Uśmiechnęliśmy się do siebie, buziak w policzek, przedstawiłam moją rodzinę on powiedział że ma żonę i 2 synów i rozeszliśmy się w swoje strony. W sumie fajny facet z niego był i może po prostu zaczęliśmy za wcześnie się spotykać i dlatego się rozstaliśmy :)

Gość gość
The new love is better!

Gość gość
wszystkie przyslowia sie nie licza, jak masz byc szczesliwy wchodzac 2 raz do tej samej rzeki to zrob to i juz nie wazne co gadaja inni

Gość gość
Zastanow sie tak naprawde co to Ci daje , jaki to ma cel ? Przewaznie kontakt ze swoimi pierwszymi partnerami probuja nawiazac osoby samotne , ktorym w zyciu sie nie powiodlo . Idealizuja , wybiorczo pamietaja tylko przyjemne chwile .

Gość gość
dawna miłość jest przyczyną puszczania soków na wiosnę

Gość La petite robe noir
04.12.13 gość Ty chyba masz rację, właśnie tego się boję :(

Gość gość
Pierwsza... Pierwsza miłość nie rdzewieje. W moim przypadku to prawda.

Gość gość
a teraz jestes w zwiazku???

Gość gość
Rdzewieje.

Gość gość
Autorko duzo osob tak ma , ale jest to bardzo zgubne , przewaznie skazane na niepowodzenie . Ostatecznie z jakiegos tam powodu z soba zerwaliscie , wasze uczucie nie bylo wystarczajaco mocne zeby przetrwac . W kazdym zwiazku sa wzloty i upatki , ale jezeli dwoje ludzi sie naprawde kocha to wszystko potrafi razem przejsc . Takie powroty do pierwszych milosc**** latach chyba nie maja sensu , no bo przeciez zycie toczy sie swoim biegiem , mamy nowych zyciowych partnerow , ktorych mozna latwo czyms takim zranic , stracic , a poza tym sami wystawiamy sie na probe zdrady .

Gość gość
Teraz możesz pamiętać tylko te dobre chwile, ale jeżeli wrócicie do siebie to pojawia się te problemy, które sprawiły ze się rozstaliście.Nie warto wracac do przeszlosci bo zniszczysz terażniejszość. jesli teraz jestes w zwiazku to skup sie na nim.