Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzucil was facet i chcial wrocic

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co robic, powiedzcie, wypowiedzcie sie - rzucil mnie facet, powodem bylo to , ze po prostu przestal mnie kochac, tak stwierdzil teraz po czasie chce wrocic, mieliscie podobnie? nei wiem co mam robic

Gość gość
też tak miałam

Gość gość
ja też, z tym że to było bardziej skomplikowane.. facet źle mnie traktował i sama odeszłam a on nie protestował bo chyba nigdy do mnie nic nie czuł.. :( a zagadka polega na tym po co chciał wiec wracać?

Gość gość
o jakim czasie chce wrócić

Gość gość
po miało być

Gość gość
U mnie tak było ,były chciał wrócić.Cieszę się że nie wróciłam do niego ,mam teraz wspaniałego mężczyznę:)

Nie miałam tak, ale po kiego sie wplątywać w coś takiego znowu? Jak związek ogólnie się sypie i wiadomo dlaczego powrót może jeszcze ma sens gdy dwie osoby chcą walczyć. A jak Paniczowi się raz odechciało niewiadomo kiedy znowu to zrobi. Może seksu mu brakuje po prostu :P

Tzn. ja nie wróciłam do byłego, chociaż prosił, ponieważ zazwyczaj przy takich rozstaniach relacje się sypią, padają różne słowa, które potem ciężko zapomnieć i za nie przebaczyć. Ale to sprawa indywidualna, ponieważ mama mojej znajomej wracała 5 (!) razy do swego chłopaka, teraz męża i obecnie są szczęśliwą rodziną ;)

Gość gość
no on po 3 miesiacach, stwierdzil, ze sie pogubil blabla bo bylam jego pierwsza dziewczyna tzn miloscia, zwątpil w to bo myslal, ze nie kocha teraz po czasie stwierdzil, ze jednak kocha, potrzebowal czasu boje sie bo nie wiem, czy mial kogos mowi, ze nie, ale ja sie jednak boje, po takich slowach ciezko zaufac, mimo, ze kocham go nadal

Gość gość
Mój chciał wrócić i nadal chce...podjął już uwaga! 25 próbe...nieudolna zresztą;)

Gość gość
naprawdę zawzięty

Dla mnie facet, który rzuca laskę, a potem chce wrócić to osoba niestabilna emocjonalnie, taki dzieciak, wraca bo po zerwaniu nie udało mu się nikogo znaleźć, brakuje mu seksu, więc łapie się ostatniej deski ratunku jaką jest prośba o powrót

Gość gość
my po rozstaniu ( tu autorka) uprawialismy seks, on nikogo nie mial 100 % pewności! - ale nie chce wrocic, boje sie, nie wiem jak wytrwać

Gość gość
podbijam

Gość gość
ja tak mialam po roku wrocil, dzis jestesmy malzenstwem i mamy dziecko, tez mowil, ze nie kochał ale okazalo sie ,ze po prostu za duzy natłok spraw

Gość gość
sraty taty

Gość gość
nie zadne sraty taty tylko prawda

Gość gość
do gościa 16;40 a mieliscie przez ten rok kontakt i kto zainicjowała powrót jestes teraz szczesliwa ? ułożyło sie wam na nowo

Gość gość
do goscia z 16;14 oczywiscie :)

Gość gość
powinnaś o niego walczyć w końcu to prawdziwy samiec alfa

Gość gość
byli to byli jesli sa byli to sie nie sprawdzili

Gość gość
do gosc ktory pytał : mielismy, byly nawet seks spotkania, bo on mimo wlasnie, ze stwierdzil, ze to nie to - nie mogl sie powstrzymac, cos nas do siebie ciagnelo, pozniej ja to urwalam nie mialam juz sily bo psycha mi siadala. i oczywiscie jestem, kochamy sie

Gość marianna 89
mnie też coś ciągnie do byłego,chyba to brak seksu bardziej niż uczucia. Czy to normalne?

Gość gość
Gdzie czytam coś to zawsze były wraca po 3 miesiącach ? Dlaczego zazwyczaj 3 miesiące? Te 3 miesiące to taki czas kiedy się opamiętuje?? Czy jak...

Gość gość
Ja nie zgodziłam się na powrotne zejście się pomimo, że nadal byłam sama. Po czasie dowiedziałam się, że dziewczyna dla której rozstał się ze mną po prostu go zostawiła. Z kolei koleżanka z podobną sytuacja w związku jak moja zgodziła się na powrót faceta. Szybko był ślub i dziecko. Dziś jest po rozwodzie bo kiedy na horyzoncie pojawiła się kolejna, nowsza, ładniejsza, atrakcyjniejsza kobieta facet urządził powtórkę z rozrywki.

Witam mam problem z chłopakiem który mnie rzucił stwierdził że mnie kocha ale on musi się wyszaleć i że nie pasujemy do siebie , ja go kocham nadal ale staram sie z tym pogodzić .Teraz gdy pisze z innym kolegą to mój były nagle zrobił się zazdrosny i nie wiem co o tym myśleć ;(

Witam mam problem z chłopakiem który mnie rzucił stwierdził że mnie kocha ale on musi się wyszaleć i że nie pasujemy do siebie , ja go kocham nadal ale staram sie z tym pogodzić .Teraz gdy pisze z innym kolegą to mój były nagle zrobił się zazdrosny i nie wiem co o tym myśleć ;(