Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka31

sprawdzacie swoich facetow

Polecane posty

Gość autorka31

tak szczerze: jesli macie okazje to przegladacie telefon/ wiadomosci na fb/poczcie/rozmowy na gg? nawet nie majac podejrzen?

Gość kapkaradosci
To się nazywa ZAUFANIE :)

Gość gość
TAK, sprawdzam:-)

Gość gość
telefonu nie bo mu sie wiesza i boje sie ze nie zdaze wyjsc ze skrzynki wiec nigdy nie czytalam smsow a archiwum gadu przejrzalam tylko z kim pisze, nie czytalam rozmow oprocz rozmow z jego ex i regularnie sprawdzam czy maja ze soba kontakt

Gość gość
Tak, sprawdziłam w ciągu wspólnych 5 lat sprawdziłam trzy razy dwa razy wybaczyłam - portale randkowe za trzecim razem sprawdziłam, nawet podszyłam się pod obcą kobietę, pisałam z nim dowiedziałam się o nim dużo aż niedobrze mi się robi bleeee na samo wspomnienie co on proponował.... pięć lat razem i nie znałam człowieka już nie jesteśmy razem,odeszłam bez słowa. Jedyne czego żałuję to że nie byłam konsekwentna i przebaczyłam za pierwszym razem jak sprawdziałam.

Gość gość
przeczytalam gdzies ze "najlepsze zaufanie to sprawdzanie"-zgadzacie sie z tym?

Gość gość
kiedys sprawdzalam, ale nie znalazlam nic oprocz tego, ze podrywala go jakas dziunia, a on sie nie dal poderwac. ale co ona mi nerwow napsula :D od tamtego czasu nie sprawdzam, niech robi co chce, ja zreszta sama lubie sobie czasem (niewinnie!) poflirtowac z jakims fajnym chloptasiem, wiec wiem, zreszta on nie ma telefonu, fb. ani gg, wiec nawet nie ma okazji sie sprzeniewierzac internetowo ;)

Gość gość
ps. ma tylko email ;)

Gość gość
nie, nie musze ;)

Gość gość
ja kiedys uwazalam ze prywatnosc to swietosc, ale zycie to zweryfikowalo :) i wole wiedziec na czym stoje, choc wiem ze mozna sie kryc i usuwac niewygodne smsy, rozmowy itd. ale klamstwo ma krotkie nogi i predzej czy pozniej wszystko wyjdzie

Gość gość
ps. sprawdzam co jakis czas i poki co jest ok ;) nie wiem jak na zywo ale do sledzenia go mi daleko :p sledzic bede jak bede miala konkretne powody

Gość alemokka
Ciekawość to pierwszy stopień do PIEKŁA :)

Gość gość
ja sprawdzalam :) telefon, gg , maila. sie dowiedzialam ze mnie zdradzal zawsze i wszedzie :D lepiej nie sprawdzaj za czesto albo wcale heh samo wyjdzie co ma wyjsc a tak jeszcze bardziej sie nakrecisz ze cos nie tak jest jak trafisz na cos niewinnego nawet :D

Gość KrwawaMery2
Jakos nie mam potrzeby i nie sprawdzam. Ufam mu ;)

Gość gość
nie, nigdy. Kazdy czlowiek ma prawo do prywatnisci. Tak samo nie czytam korespondencji czy pamietnikow dzieci.

Gość gość
Jest taki oblech ze zadna go nie chce, nie ma co sprawdzac

Gość gość
jak się wybiera dupków i r****czy zamiast porządnych mężczyzn to trzeba sprawdzać

Gość gość
Oczywiscie. Jak mojemu nie st..e to ma miesiac kary!

Gość Gość USA
03.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość jak się wybiera dupków i r****czy zamiast porządnych mężczyzn to trzeba sprawdzać " x koniobijco w*********j obciagac swemu staremu stoi chlopina biedny za toba z cooyem na ramieniu i czeka