Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StayinINN

Dziewczyna ktora ma duzo kumpli

Polecane posty

Gość StayinINN

czy to zawsze sie zle konczy?

Gość StayinINN
nikt?

Gość gość
dziewczyna może cie zdradzić choćby z koleżanką nie potrzeba do tego kolegów

Gość gość
nie zawsze się ze kończy ja mam wielu kolegów - spędzam większość dnia z facetami w pracy i nigdy nie pomyślałam żeby coś kombinować po prostu wolę mojego mężczyznę

Gość KrwawaMery2
Ja ma wielu kumpli i to takich naprawde dobrych i nie przyszlo mi nigdy do glowy podrywac, ktoregos czy cos ;)

Gość gość
Opowiem Ci na moim przykładzie. Tak się złożyło, że w szkołach i później na uczelni miałam samych facetów. Może jakieś tam rodzynki w postaci kilku dziewczyn. I co ja miałam zrobić? Stać pod ścianą i nie rozmawiać i nie przyjaźnić się z facetami? Kolegowałam się z nimi, z żadnym do niczego nie doszło, z żadnym nie flirtowałam, czysto koleżeńskie relacje. Wychodziliśmy często a to na piwko, a to do kina, a to spotkać się porozmawiać. Właśnie przez takie coś mnie olał dla mnie ważny facet, bo uważał, że za wielu facetów się przy mnie kręci. ( jakbym była zwierzęciem, który nie potrafi panować nad swoim popędem :D ) Kolejna sprawa to taka, że zawsze będąc w związku ograniczałam kontakty z kolegami, by nie dawać facetowi powodów do niepokoju, bądź też zabierałam mojego faceta na spotkanie z kolegami (i jedną koleżanką) ze studiów.

Gość gość
bo faceci inaczej na to patrzą niż kobiety muszą się potwierdzać że sa najlepsi i dlatego boją się kogokolwiek innego w pobliżu

Gość StayinINN
Wiem, ze dziewczyna z ktora sie spotykam ma duzo kolegow. Opowiada mi o nich ale czasami podczas naszej rozmowy zaznacza, ze to sa tylko koledzy. Jakos tak ufam jej i w ogole nie jestem o to zazdrosny ale nasluchalem sie glupot, ze wlasnie cos takiego mzoe sie kiepsko skonczyc. Z drugiej strony widze, ze jej zalezy i w ogole mi to nie przeszkasza jednak mam takie malutkie "ale".

Gość gość
No to poważnie nie wkręcaj sobie głupot i nie łap schiz, tylko póki nie zawiedzie Twojego zaufania to jej ufaj. Nie wiem czy z nią jesteś czy dopiero się spotykasz, ale daj jej szansę, z zaangażowaniem jej kontakty z nimi powinny się nieco ochłodzić, sam zobaczysz. A inna sprawa to taka, że kobiety dużo mówią o kolegach, bo chcą wzbudzić w partnerze zazdrość. Jeśli dużo mówi, to sam zobaczysz, że wraz ze związkiem jej przejdzie ;)