Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAMIAAAA

SŁABE I RZADKIE RUCHY PRZEZ CAŁĄ CIĄŻE

Polecane posty

Gość ZAMIAAAA

jestem już w 33 tygodniu ciąży i od samego początku czuję słabe i rzadkie ruchy :/ lekarze uspokajają że wszystko według usg i na ktg jest dobrze a ja wariuję z niepokoju zwariuję do stycznia :( czy któraś miała podobnie ?

Gość gość
Jestem teraz w drugiej ciąży, więc mam porównanie. W pierwszej czułam mało i delikatne ruchy, a teraz mocne i częste - jest znaczna różnica.

Gość gość
czulam slabe ruchy przez czala ciążę (mialam zagrozona, musialam 8 miesiecy lezec), dopiero w 9 miesiacy czulam mocniejsze ale tez bardzo rzadko, w kazdym badz razie nie tak jak opisywaly to kolezanki..Chlopczyka urodzilam zdrowego ;)

Gość ZAMIAAAA
a co u ciebie znaczą słabe i rzadkie ? bo u mnie kilka ruchów w ciągu dnia i słabo wyczuwalne Twoja dzidzia ta mało r****iwa urodziła się zdrowa bo ja strasznie się o to martwię

Gość ZAMIAAAA
jeju tak bym już chciała styczeń i ucałować moją córeczkę i wiedzieć że jest całą i zdrowa jutro wizyta mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

Gość gość
:) jest i bedzie..nie zamartwiaj sie, bo tylko zlym samopoczuciem szkodzisz malenstwu..

Gość mmmm25
niektóre dzieci są leniwe, też jestem w 33tc mój maluch kopie non stop, ale siostra jak chodziła w ciąży to prawie w ogóle nie czuła ruchów a wszystko było ok, dziecko urodziło się po prostu "leniwe" siostrzeniec od małego uwielbiał spać i leżakować, teraz ma już dwa lata i dalej jest śpiochem- więc też może po prostu trafi ci się grzeczniutkie dziecko

Gość ZAMIAAAA
mmm25 mam nadzieję że moja to po prostu leniuszek ale martwię się ogromnie :( mam to piepszone łożysko na ścianie przedniej ale mimo wszystko się martwię bo są kobiety które też mają łożysko na przedniej ścianie a mimo to mocno i często odczuwają ruchy ahhh smutno mi :(

Gość ZAMIAAA
ah :(

Gość gość
To kup sobie detektor tetna i bedziesz wiedziala kiedy serduszko bije kiedy sie rusza

Gość ZAMIAAA
mam detektor tętna bo bez tego bym zwariowała ale tak słychać serduszko a nie ruchy

Gość gość
No to masz nnego rodzaju bo ja mam ktory wyczuwa i ruchy dziecka

Gość gość
a podałabyś mi przykładowy model w linku ? ciekawa jestem a skąd w tedy wiesz że maluszek się rusza ? na jakiej to działa zasadzie ?

Gość ZAMIAAA
post wyżej to ja

Ja zamowilam go na allegro nie pamietam dokladnie jak sie nazywa ale cos w rodzaju " baby- one" .Ale ja mysle ze kazdy detektor musi wyczuc ruchy.Jak sie rusza to slychac takie glodne przesuwanie.Ale jak jest tetno to mysle ze nie ma czym sie martwic.

No to pprzelewanie sie to jest to.Ja nie moge c***odac modelu w linku bo po prostu nie umiem.Ale moj podobny do mojego.Nie martw sie wszystko jest ok.