Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet mieszkających w Anglii proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie pytanie o income Support czy jest ktoś kto sie ma tym zna i moze pomoc ??

Gość gość
w*********j beneficiaro

Gość gość
tak.ale informacja kosztuje!!!

Gość dawaj to pytanie
zobaczymy co sie da zrobic

Gość gość
Mieszkam w uk juz 4 lata cały ten czas pracowałam urodziłam dziecko po porodzie musiałam wrócić do pracy po czym Zostałam zwolniona i dowiedziałam sie o ciazy i staram sie teraz o income Support na czas ciazy ponieważ potem chciała bym wrócić do pracy niestety dostałam odpowiedz odmowną ze nie przeszłam resident test i teraz napisałam odwołanie jet wogole szansa to uzyskać czy to jest nie realne bo czytałam duzo i słyszałam ze jest o ten Zasiłek bardzo ciezko i obcokrajowca go nie dają ?

Gość gość
obockrajowcą? chyba obcokrajowcom analfabetko. idz na forum o anglii zapytaj. jak pracowalas to masz na pewno prawo do jakiegos zasilku.

Gość gość
Po co oferować pomoc jak potem sie jedzie po kimś no tsk ale czego wymagać od debili napisałam tu bo chodzi mi o poradę od matek które maja o tym pojęcie a nie pustych bab które udzielają sie na temat nie mając pojęcia. A durnoto pisze z tel i jak kazdy mam prawo sie pomylić

Gość dawaj to pytanie
to prawda ze teraz pozmieniali zasady i nawet brytyjczykom trudniej dostac tr zasilki. najlepiej to idz do jakiegos biura pomocy albo poczytaj na stronie revenue - tam bedziesz miala wszystko dokladnie napisane a nie to co ktos uslyszal i przekrecil

Gość gość
lepiej wejdz na inną stronę tam gdzie jest praca i życie za granicą tam jest więcej osóbz Anglii to może ktoś c***odpowie, ja już kilka razy tam otrzymałam konkretną odpowiedz oczywiście w gąszczu durnych komentarzy

Gość gość
Ja tam sie nie orientuje ale jeśli pracowałaś i zostałaś zwolniona, jesteś w ciąży itd to napewno należy ci sie ten zasiłek.

Gość gość
Masz meza/partnera? Jezeli masz i pracuje powyzej 23 godzin tygodniowo income support ci nie przysluguje. Moga ci rowniez odmowic poniewaz nie pracujesz i nie poszukujesz zatrudnienia. Zasilek ten jest raczej dla osob pracujacych ponize 16 godzin tygodniowo i majacych niskie dochody (powyzej 16 godzin przysluguje juz WTC) Najlepiej udaj sie do CABu, tam powinni cie pokierowac.

Gość gość
Income support c**przysłuje (a przynajmniej tak było kiedy go otrzymywałam) jeżeli pracujesz mniej niz 16h tygodniowo i masz niskie dochody. Ergo musisz pracować