Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce żebym usunęła dziecko

Polecane posty

Gość gość
ORGANOGENEZA - czyi powstawanie organow m.in serca jest dopiero jakos w 3 mies :p same niedouczone mochery :p zarodek ma serce ha ha ha

Gość gość
Jeżeli chodzi o sytuację materialną nie jest źle. Mam dom, także na bruku nie wyląduje. Mam cicha nadzieję ze on się ogarnie, ze to chwilowa reakcja.. mi serce podpowiada, ze powinnam urodzić tego dzidziusia i kochać z całego serca, a rozum, ze kolejne moje dziecko będzie żyło bez ojca. Dramat przeżywam w tej chwili..

Gość gość
a co mam napisac z glowy?? ja przynajmniej wiem co szukac a wy piszecie ze zarodek ma serce NAWET WIKI NIE CHCIALO WAM SIE OTWORZYC

Gość ojciec coreczki
Jeszcze taka odpowiedz do Pan nowoczesnych, za kilkanascie gora kilkadziesiat lat takie madre jak Ty bede chodzily cale od glowy do stop w szmatach bo muzulmanie wprowadza w europie szariat. Oni rodza dziecia a 'cywilizowani' europejczycy zabijaja starcow- eutanazja i nienarodzone dzieci- aborcja. Chcialbym zobaczyc Wasze zdziwione miny ale wtedy na myslenie bedzie juz za pozno.

Gość gość
nie u nas takie cuda za duzo katolow :p

Gość gość
Ja wpadłam z kochankiem po dwóch miesiącach i choć byliśmy w szoku to nie było mowy o usunięciu.

Gość gość
Jeżeli myślisz, iż jesteś taka inteligentna bo kopiuj wklej zrobiła to jesteś taką ofermą jakich mało. Jeżeli uważasz wikipedię za jedyne źródło wiedzy to jesteś tak głupia, że aż żal mi ciebie. Ale w sumie co drugi idiota tu siedzi i akurat padło na ciebie, wyszukaj jeszcze czegoś najlepiej poszukaj czy na głupotę jest lekarstwo na pewno na Wikipedii znajdziesz odpowiedz.

Gość ojciec coreczki
W Polsce tego nie widac ale popatrz na anglie, francje, niemcy. W razie w Polska nawet nie ma armii, dzisiaj cale wojsko zmiesciloby sie na stadionie narodowym... Poki co islamisci robia zadymy tylko w swoich enklawach spojrz na francje ale jesli bedzie ich wiecej to poznasz ich prawdziwe oblicze.

Gość gość
ha ha nie jestem glupia jak chcesz oge ci to napisac z pamieci SORY ALE TO SA PODSTAWOWE RZECZY KTORE UCZY SIE KAZDY NA BILOI ! ale ty widzocznie nie uczeszczales na zajecia albo jestes z niewyksztalconej klasy spolecznej bo po stylu wypowiedzi mozna to latwo wywnioskowac :x

Gość autorka123212
On wciąż szuka teraz pretekstów do kłótni, wciąż szuka powodów dla których chce się rozstać. Nie wytrzymam tego, mam ochotę wyjść na ulice i wołać ludzi o pomoc, nigdy się tak nie czułam...

Gość gość
tak p.s. to nie jest z wikipedii tylko necyklopedi medycznej :p ale chyba dla ciebie jedynym zrodlem info jest wikipedia :p ALE I TAK WIESZ DOBRZE ZE MAM RACJE :p dlatego rzucasz sie jak szczerbaty na suchary :D

Gość salatka z ananasem
rzuc go , zostaw a sprawy dziecka zalatw jak uwazasz! Ja jestem sama w ciazy, moj facet podobnie zachowywal sie jak twoj tylko ze byl starszy a nie mlodszy! :-/ kocham corke ale jak na nia patzre to przypomina mi sie ten potwor :/ straszne uczucie nie zycze nikomu

Gość gość
Co do mojego wykształcenia to się mylisz ale co będę z idiotka dyskutować nie na moim poziomie jesteś . Co do autorki to przejdzie facetowi tylko nie wywołuj nie potrzebnie kłótni i daj mu czas na przemyślenie tego.

Gość gość
jasne myle sie ;) a co masz innego napisac przyznac ze jestes jelopem :p

Gość autorka12343212
Do sałatka z ananasem , proszę Cię opisu mi jak to u Ciebie było, jak się zachowywał, ile byliście razem, czy zmieniał zdanie tak jak mój,

Gość gość
Po twoich wypowiedziach mogę stwierdzić, że jesteś jedynym jełopem jakiego do tej pory spotkałam więc wiem teraz jak jełopy myślą tak jak ty idiotko. Ale czego się spodziewać po tobie nieudaczniku zwykła nawiedzona sierota z wypaczonym umysłem ale cóż i tacy się zdarzają i my musimy takich akceptować.

Gość gość
żeczy uk ;)

Gość gość
spokój

Gość Lola1234567890
Przykro mi to przyznać ale bez wzgledu na twoja decyzje on prawdopodobnie i tak Cię zostawi. Zastanów się czy stać cię na utrzymanie dwójki dzieci. Emocjonalnie napewno nie będzie łatwo ale jak dzieci dorosna to bedą dla Ciebie lepsza podporą niż cała armia partnerów od siedmiu boleści. A tak na marginesie należę do zwolenniczek aborcji.

Gość autorka12343212
Nadal nie wiem co zrobię, serce mi pęka.. najgorsze ze tego drania nadal kocham i mam przeczucie ze inna kobieta będzie z nim miała wspaniale , ze tylko mnie tak potraktował..

Gość salatka z ananasem
my bylismy para 4 lata, wszystko wydawalo sie ze jest ok zylo nam sie razem dobrze, choc spodziewalam sie ze moze nzsz zwiazek przejdzie na kolejny level ale coz nie lubie wymuszac na nikim oswiadczyn bo w sumie bylo nam ze soba dobrze, po 2.5 roku zwiazku wpadlismy :/ bywa ale cieszylam sie bo w koncu bylo nam razem cudownie, on sie ucieszyl rozpowiedzial jeszcze zanim przekroczylismy "bezpieczny czas" byl w miare dumny i wszystko bylo w porzadku, potem Zusia przyszla na swiat i sie zaczelo pierwsze co maz domagal sie seksu, zaczal denerwowac sie na dziecko bo to "jego wina", bawic sie chcial czasami i popisywac ze ma corke ale jak przyszlo do pomocy wcale sie nie kwapil :/ potem byl mega kryzys, pwoiedzial ze jestem zrzedliwa, ze on nie chcial dzieci w ogole i odszedl tak z dnia na dzien :/ byl 8 lat starszy, ja mialam 25 lat

Gość taka jedna mala skakanka
kopnij go w d**e. ps. nawet nie czytalam wpisu, temat wystarczyl...

Gość gość
brzydka suka i się dziwi że nie chce dziecka z nią

Gość gość
My nie powiemy ci co masz zrobić bo to twoje życie ale sama twierdzisz ze stać cię na dziecko i nie wylądujesz na bruku ja bym nie dokonała aborcji bo jak ktoś już powiedział dzieci to największa podpora jak podrosną a żaden facet nie jest wart takiej decyzji. Znam wiele samotnych matek i jedna z 4 dzieci i kocha ich nad życie mimo, że żyje w biedzie ale dzieci akurat głodne nie chodzą i są zadowolone a matka ma zdrowe śliczne dzieci więc akurat ty nie masz na co narzekać. Nie wiesz czy cie zostawi a może po porodzie oszaleje ze szczęścia też znam takich tatusiów co teraz życie by oddali za dzieciaka i wariują na ich punkcie mimo, ze po wiadomości iż będą tatusiami nie byli zadowoleni daj mu czas niech się facet oswoi.

Gość gość
-Nie zabijaj, bo sumienie będzie Cię gryzło przez całe życie... wiem coś o tym...

Gość gość
niemcy wymieraja przez aborcjie i antykoncepcje niemka rodzi 1 dziecko muzułmanka do 8 dzieci w ciągu 100 lat Niemcy będą państwem muzułmańskim oj pogorszy się życie niekturym ludziom np gejom i lezbijkom np w niektórych krajach muzulmanie zaklejają o***ty klejem i dają środek na przeczyszczenie

Gość gość
A ja chyba bym usunela na twoim miejscu, sama mowisz , ze masz juz jedno dziecko, biorąc pod uwagę zachowanie twojego partnera. Z pewnością prędzej czy później zostaniesz sama z tym wszystkim,na pewno wiesz,jak ciężko jest być samotna matka, z dwójka dzieci dwa razy trudniej, życie jeszcze sobie możesz ulżyć, nawet mieć kolejne dzieci

Gość gość
No to rozmnazajcie się jak kroliki ,żeby nie wymierać,po 10 dzieci w każdym domu,boże,co za logika, patrząc na przekrój spoleczenstwa na kafeterii mogę stwierdzić,ze jedyna nadzieją jest antykoncepcja i aborcja. Nie przekazujcie dalej swoich genów,proszę!!

Gość autorka12343212
Do sałatki z ananasem , mój właśnie często powtarza ze jestem zrzedliwa , ze narzekam, jak tylko mam gorszy dzień to od razu jest "boże jaka ty jesteś niezadowolona"

Gość autorka12343212
Ją na prawdę chciałam mieć z nim dziecko, kocham go. Nie mogę wciąż uwierzyć jak mnie potraktował, jak potraktowal swoje dziecko.. życie bywa okrutne