Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym z nim być

Polecane posty

Gość gość

mam pewnego kolegę.. już dawno odkryłam, że jest cholernie fajnym facetem, dobrze wychowanym, kulturalnym, ułożonym, dbającym o siebie i swoją przyszłość no i do tego nieziemsko przystojny. Ponoć nawet kiedyś we mnie się podkochiwał.. Bardzo bym chciała żeby zaczął o mnie myśleć nie tylko jako o koleżance. Wiem że z wyglądu się mu podobam. Oczywiście próbuję na wiele sposobów mu wyjaśnić, że jestem nim "zainteresowana". I domyślam się, że on rozumie moje sygnały chociażby w pewnym stopniu bo jest inteligentnym mężczyzną. Ale z nim jest strasznie ciężki temat.. albo po prostu nie jest zainteresowany mną. A wiem, że jest sam..

Gość gość
ma ktoś jakieś pomysły co można by ewentualnie zrobić w tym temacie ? z góry dzięki :)

Gość gość
z dolu c***owiem nie wiem :-)

Gość gość
napisalen tylko ci.... powiem ... nic zlego :-D

Gość gość
tak jestem :(. Pisał do dziewczyny kiedyś ( mojej znajomej i dlatego to wiem ), która mu się bardzo podobała ale ponoć od razu nie spasowała mu z charakteru ( i się nie dziwię bo ona akurat ma wyjątkowo trudny charakter ). Z nim na prawdę jest ciężko, nie wiem czemu tak reaguje.. a powodzenie ma na prawdę duże więc długo pewno sam nie pobędzie.. a ja wyjdę z gry że tak to nazwę.

Gość gość
widocznie nie jest tobą zainteresowany. Tez mialam kiedys taka sytuacje, tez podobalam sie koledze ale on nic poza przyjaznia ode mnie nie chcial. Ja sie zakochalam

Gość gość
to znaczy ja nie mam aż tak że się zakochałam. On po prostu strasznie mi się podoba ( nie tylko z wyglądu ale jako człowiek ). Może by się to nie udało ale mam ogromną potrzebę żeby no nie wiem.. spróbować.