Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia33kasia

powiększenie piersi

Polecane posty

Gość kasia33kasia

Witam wszystkich! Wiem, że temat wałkowany ale odświeżam... naczytałam się opinii dziewczyn, które wychwalały swoje nowe piersi, ból pooperacyjny czy niewygodne biustonosze, ale rzadko kiedy pojawiają się nazwiska lub nazwy klinik. Ja już jestem zdecydowana, kasa uzbierana, ale dylemat gdzie? Jestem z Mazowsza ale dla dobrego efektu jestem zdecydowana ruszyć dupsko gdzieś dalej. Początkowo myślałam o Wytwickim ale tak mało pozytywnych opinii o nim w sieci więc zapał poszedł z dymem. Marzę o tych cyckach całe życie, więc zależy mi na jak najlepszym efekcie, takim w stylu: najlepiej zainwestowane pieniądze w moim życiu :-) Więc prośba dziewczyny do Was...piszcie gdzie i stopień zadowolenia :-)

Gość Salsa_on2
Ja robilam w szpitalu Medicover, operowal dr Obrocki. jestem bardzo zadowolona z efektow. Ceny porownywalne do innych klinik w kraju, szpilal i opieka rewelacyjne.

Gość kasia33kasia
Dzięki:-) Czytałam Twoje posty w innym wątku i oczywiście klinikę sprawdziłam :-) Boże...ja już normalnie widzę siebie wyrzucającą te wszystkie staniki push-up z mojej szafy :-P

Gość gość
Witaj ja mogę z czystym sumieniem polecić klinikę dr Mazana w Katowicach. Jestem miesiąc po zabiegu , nie miałam żadnych komplikacji lekarz bardzo dobrze dopasował mi implanty do mojej budowy ciała /nawet zrobił mi większe niż chciałam :) Klinika bardzo czysta , opieka rewelacyjna , cena taka jak wszędzie około 15 tyś.

Gość Salsa_on2
Tak, moje push upy poszly precz, czego i wam zycze. Warto bylo przez to wszystko przejsc dla frajdy ogladania w lustrze wlasnych pieknych piersi ;-)