Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudi8998

moja psychika padla

Polecane posty

Gość klaudi8998

Wysiadłam psychicznie. Może dla was okaże się być idiotką ale właśnie postanowiłam odejść od faceta po 4 latach bo ogląał gołe laski w necie.. I nie osądzajcie że go nie kochałam czy jestem psycho ale nie mogłam znieśc myśli że podniecał się widokiem innej kobiety :( moja samoocena spadła przez to do zera.. Wiem że będę cierpieć po rozstaniu ale nie wytrzymam tego będąc z nim wiedząc że podniecał się innymi..

Gość klaudi8998
up

Gość Mielonka Tyrolska
Mielonka tyrolska jest swego rodzaju towarem luksusowym. Występuje tylko w wyselekcjonowanych supermarketach "Biedronka". Dla przeciętnego zjadacza chleba jest nieosiągalna, dlatego stanowi obiekt pożądania tysięcy Polek i Polaków. Ceniona jest za swój bukiet smakowy, ponieważ zawiera 0,01% mięsa na kilogram wyrobu. Wyprodukowano ją poza Sosnowcem a to już mówi samo za siebie. W przeciwieństwie do innych wyrobów mięsopodobnych nie śmierdzi starymi gaciami Stalina, ale ma cudowny, świezy zapach sosnowego Domestosa. Nawet dietetycy, znani i lubiani polecają jej spożycie jako świetny środek leczący hemoroidy o***tu. Pewien znany kardiolog zdradza:" Jedz mielonkę, będziesz za*ebisty." Mielonka tyrolska łączy pokolenia, łagodzi spory i obyczaje. Niedługo spotkamy się przy świątecznych stołach. Niech nam nie zabraknie mielonki tyrolskiej. Niech mielonka przygotuje nasze dusze do przeżywania świąt Bożego Narodzenia.

Gość gość
to pow odzenia życzę w znalezieniu takiego co nie będzie noglądał,wiesz nie wiem jak on do spowiedzi pujdzie i czy się nie powiesi z tego powogu że obce laski w necie oglądał,ja bym se rady nie dał jak bym to zrobił

Gość gość
Wpis powyzej - swieta racja :)

Gość gość
marna prowokacja :D

Jeśli to nie prowokacja, to współczuję. Jemu oraz każdemu następnemu, który się z Tobą zwiąże.