Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on mnie obraza

Polecane posty

Gość gość

jestem z nim 3,5 roku bylo wszystko pieknie do poki nie zamieszkalismy u jego rodzicow (jestesmy osobno od nich ale jednak w jednym domu) oni ciagle go na cos wyciagaja i naciagaja ! kiedy ja sie odzywam jestem ta zla nie moge nic sobie kupic bo wypomina mi ze za jego! piszac to widze jakie to jest beznadziejne , ja zajmuje sie naszym 10 miesiecznym dzieckiem wydaje mi sie ze te wszystkie wyjazdy sa mu na reke byle by sie nim nie zajac choc nie tqierdze ze go nie kocha ostatnio ciagle mnie obraza i to juz nie tylko w 4 oczy juz nie wiem co robic.. gdzie szukac ratunku ? i czy w ogole jest co ratowac ?

Gość Nataliiii22
nie pozwól sobie na złe traktowanie bo już tak zostanie ;/

Gość gość
teoretycznie moge, tylko ze oni juz utrzymuja moja siostre i brata z dziewczyna. dom jest duzy ale z kasa sie nie przelewa.. on straszy mnie ze dostane 200 zl alimentow bo w swietle prawa jest bezrobotny a to nawet na mleko nie wystarczy.. a ja musze byc z synem wiec tez do pracy nie pojde..

Gość gość
tylko ze ja nie wiem co robic.. moj synek kocha strasznie tate i to tez mnie hamuje przed odejsciem

Gość gość
nikomu o tym nie powiem bo strasznie mi wstyd !

Gość gość
Dlaczego przeprowadziłaś się do rodziców faceta?! Nie słyszałaś żeby jak najdalej mieszkać od takich ludzi? Pozostało Ci jedno wyjscie, wyprowadzić się od nich! Gdyby jednak nie zechciał pójść z Tobą, musi C**płacić alimenty.Nie pozwól sobie żeby Cie poniżał.

Gość gość
najbardziej boje sie o moje dziecko ze nie bede mu miala co dac jesc w co ubrac itd..;(

Gość Jakie to dziwne
Coś mi tu nie pasuje.Piszesz że facetowi jest na rękę gdy wyjeżdża bo nie musi zajmować się dzieckiem? Potem znów piszesz że dziecko bardzo kocha tatę?! To się kupy nie trzyma.Takie malutkie dzicko nie jest w stanie okazać swojej miłości do rodzica.Co za bajery piszsz?! Może to wydumany post??????

Gość gość
chyba nie masz dzieci . takie dziecko placze kiedy tata nie wezmnie go na raczki albo czesto go wola. miwie ze nie chce go pilnowac bo tak jest ze bawi sie 15 minut dziennie i juz idz bo tata zmeczony a takiemu dziecku jest smutno

Gość Nannananka
A ja sie zastanawiam, czy to naprawde tak jest, ze do pewnego momentu wszystko jest super, a nagle w pewnym momencie facet zaczyna tak po prostu odpierdalac? Nie widac wczesniech zadnych najmniejszych symptomow zapowiajacych, ze kiedys z dobrego faceta zrobi sie taki cham? chcialabym wierzyc, ze da sie jakos wystrzegac takich niespodzianek :o

Gość gość
niestety sa tacy ludzie

Gość gość
A ja sie zastanawiam, czy to naprawde tak jest, ze do pewnego momentu wszystko jest super, a nagle w pewnym momencie facet zaczyna tak po prostu odpie**alac? Nie widac wczesniech zadnych najmniejszych symptomow zapowiajacych, ze kiedys z dobrego faceta zrobi sie taki cham? xxxxxxxxxxxxxx założę się, że taką świnią był od początku - ale autorka nie przyjmowała tego do wiadomości - ważniejszy był jego dom, kasa i żaby kogoś miała i żeby go nie stracić zaszła - a reszta miała się sama ułożyć - SCHEMAT!!!

Gość gość
gość najbardziej boje sie o moje dziecko ze nie bede mu miala co dac jesc w co ubrac itd..;( xxxxxxxxxxxxxx a ten post nie pozostawia wątpliwośc**** co autorka siedzi z tym knurem!

"najbardziej boje sie o moje dziecko ze nie bede mu miala co dac jesc w co ubrac itd..;(" Trzeba było więc myśleć przed rozkładaniem nóg. Tak więc teraz się dawaj poniżać, by bachorowi mieć co do ryja włożyć.