Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczkowa_mi

dlaczego w polsce aborcja to

Polecane posty

Gość ciasteczkowa_mi

Dlaczego w polsce aborcja = skrobanka, wyrywanie rak, nog itp, jak k***a w cywilizowanych panstwach wystarczy tabletka. Skad wy takie p*****ly bierzecie? Mamuski jebniete.

Gość fotel
pewnie coś bredzisz o aborcji farmakologicznej i tzw. pigułce po.ale nie jarzysz tematu ,więc się nie produkuj .bo po co?

Gość gość
bo aborcja to morderstwo jak chcesz zabic dzuiecko odetni se palce zobaczysz ze to niefajne

Gość gość kobitka
Polska zawsze będzie takim ciemnogrodem, bo tu rządzi kościół :O Jestem w 100% za legalizacją aborcji i uważam że faceci nie maja prawa się wypowiadać na ten temat :O

Gość gość
to niejesteś katoliczka a że polska to katolicki kraj to trudno niebede słuchał mniejszosci jeszcze czego tak jak feministki i geje

Gość gość
bo aborcja to śmierć państwa takie państwa np Niemcy umierają przez aborcje i na ich miejsce wejda muzułmanie bo niemka ma jedno dziecka a muzułmanka średnio od 5 do 8 czyli logiczne ze w ciągu 100 lat Niemcy będą państwem muzułmańskim i to dzięki aborcji i antykoncepcji

Gość gość
Biologia w szkole była? Chyba nie. Płód=człowiek we wczesnym stadium rozwoju. To może w ogóle zalegalizujmy morderstwa dzieci do lat trzech, na przykład?

Gość gość
a w chinach to mozna legalnie zabic juz urodzone dziecko jesli urodzila sie druga dziewczynka.aha,ale urodzone dziecko znaczy mniej niz plod,no tak:(