Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla faceta

Polecane posty

Gość gość

Czy macie już jakieś pomysły na prezent dla swojego męża/chłopaka/ narzeczonego? Może podsuniecie coś, co można kupić 30-letniemu mężczyźnie, który nie interesuje się niczym szczególnym. Portfel ma, perfumy także ma, nie pali papierosów. Mój budżet to 240 zł. Szukam czegoś oryginalnego. Z góry dziękuję za pomoc.

Gość gość
Po prostu zrób mu dobrze ustami oraz d u p ą

W sumie to smutne, że facet który ma 30 lat nie interesuje się niczym szczególnym :O. Może warto go czymś zainteresować, choćby album z samochodami, czy może monografia malarska, czy muzyka, film (zestaw płyt). A jak nie to para ciepłych skarpet i dobre słowo :classic_cool:

Gość gość
mój chce jakieś narzędzia, chyba chce jakaś szlifierkę, coś tam wspominał, lubi mieć swoje w razie napraw i problem mam z głowy

Gość inna777
Ja bym kupiła maszynkę braun cruzer , świetny produkt, sprawdzony i przedewszystkim , na pewno mu sie przyda:)

Gość mariczzkaa
Ja mojemu kupiłam maszynkę cruzera, tak z 2 miechy temu na urodzinki 30. W końcu dorosły facet to niech zadba o twarz w lepszy sposób;;) Do tej pory nie słyszałam żadnych skarg w sprawie prezentu no i ciągle buziunia gładka :)

Gość mariczzkaa
czasami od niego pożyczam i c**eczke też gole jest taka gładziutka mmmhm.