Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanakobieta

nową znajomość przeżywam jak mrówka okres

Polecane posty

Gość załamanakobieta

każdą nową znajomość z facetem przeżywam. Mam tego dość. Mam w sobie taki głód uczuć, że tylko rozsądek i rzeczywistość dnia codziennego hamuje mnie przed kompletnym zatraceniem się. Reaguję jak nastolatka , a jestem dawno po studiach.

Gość zaangazowana
Załamana nie tylko Ty, ja sama poważnie się zastanawiam nad tym problemem, znowu wpadłam po uszy chociaż nie chodzi tu o miłość, a wiek już też sugerujące ułożone emocjonalnie życie

Gość gość
znajomosc? daj spoko, na mnie wystarczy ze ktos spojrzy a juz w glowie tworze scenariusze jak to sie dalej potoczy

Gość zaangazowana
heh u mnie jeszcze do tego nie doszło ale moja aktualna znajomość zżera mnie tak a nawet nie mogę się z nikim tym podzielić bo uznano by mnie za wariatkę. Od początku znajomości wszystko poszło nie tak :/

Gość gość
ja mam tak samo :/ odrazu planuję jakąś przyszłość a później zawsze jest rozczarowanie

Gość zaangazowana
u mnie jeden dzień braku kontaktu i już w myślach negatywne scenariusze, wcześniej inicjowałam kontakt sama bo w sumie miałam dystans do znajomości ale nagle mi odwaliło i stało się to sprawą honoru żeby pierwsza nie pisać :/ czuje sama do siebie niesmak że facet tak zakręcił mi w głowie

Gość gość
http :// f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5769672