Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczymmamyproblem

jaka firma produkuje waskie ubranka dla chudych niemowlakow

Polecane posty

Gość wczymmamyproblem

Do tej pory w auchanie byly waskie,ale juz nie mam w poblizu bo sie przeprowadzilam. Raz trafilam na takie bodziaki w smyku. Ale teraz co nie kupie to strasznie szerokie,na pulchne dzieciaki. A moj jest chudy a dlugi. 80 ledwo zapina sie w kroku a dekold za wielki.

Gość gość
Pajace z tesco, dresy też są ok na chudziny.

Gość gość
5 10 15, te z tesco są szerokie

Gość wczymmamyproblem
A bodziaki? Z tesco sa szerokie. 5-10-15 wielopakow nie ma?

Gość gość
Ja widziałam ostatnio jeszcze w Auchan te wąskie, to chyba z metką In Extenso były, może chwilowo u Ciebie nie ma? Dla mnie też F&F za szerokie, w Mothercare nie są wąskie ale dekolt mają płytki więc nie wisiały.

Gość gość
na patryczek.pl zobacz. maja dobre gatunkowo ciuszki. ja uwielbiam ich body. obsluga tez fajna, napisz meila, odpiszza. ja czasem mam nadpalte bo place z zagranicyto zawsze mi przypominaja meilem i potem odliczaja przy nastepnym zamowieniu. body maja naprawde super, miekka bawelenka, polska i fajnie sie pierze i prasuje.

Gość wczymmamyproblem
Tzn.w auchanie sa ale ja nie mam auchana w poblizu. Nie nie bede jechac 100 km tylko do sklepu. Moze przy okazji zrobie zapas. H&m'u tez tu nie maja :P ale dzieki, zajze przy najblizszej okazji. Tylko teraz musze mu wymienic jak najszybciej z krotkim rekawkiem,dzis juz ledwo zapielam po kapieli,jak nasika przez noc to az zal jak sie moze meczyc scisniety w kroku.

Gość gość
Reserved produkuje na szczupłe dzieciaki.

Gość gość
u nas się sprawdzały lupilu z lidla - tyle ze u nas lidla nie ma a te co miałam dostawałam od ciotki z niemiec wiec nie wiem czy polskie sa identyczne.

Gość gość
U nas tez taki problem od urodzenia i ciezko trafic na waskie ubranka. Czasami w pepco, reserved, h&m udalo nam sie kupic no i w Auchan ale im starszy synek tym gorzej. Teraz ma 19 miesiecy i na dlugosc np. spodenek ok a w pasie za szerokie a bluzki na nim wisza. W lidlu kupowalam body o razmiar mniejsze niz na metce bo zawsze zawyzone, tez mozesz sprawadzic i w smyku Coolclub tez w miare waskie maja :)pozdrawiam

Gość gość
H&M i Kappahl niektóre bodziaki są super dopasowane i wąskie.

Gość gość
reklamowac reklamowac........reklama dzwignia handlu:D

Gość gość
Nie jestem zadnym handlowcem tylko matka ktora ubiera dziecko w kappahlu, cos w tym dziwnego? Nie kazdy kupuje dupne body na allegro za 5 zl.

Gość gość
No i oczywiscie Ty jestes lepsza bo tam kupujesz.

Gość gość
Spóźniłam się z komentarzem o parę lat ale na mojego dwulatka są zbyt obszerne ubranka ze wszystkich sklepów wymienionych powyżej. No, może poza 5 10 15. Największy problem mam ze spodniami. W Pepco udaje mi się znaleźć szczupłe ubranka. A w H&M tylko wtedy gdy mają możliwość regulacji. Pozdrawiam