Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olaszym86

Fajne jeansy

Polecane posty

Witajcie miłe Panie:) Proszę Was o radę. Mam zamiar zrobić małe porządki w mojej szafie, pod kątem spodni :D Spodni eleganckich mam całe mnóstwo, gorzej jest jeśli chodzi o spodnie jeansowe. Mam ich kilka, ale są już wytarte, przechodzone, dziurawe albo za małe :P Chciałabym kupić sobie kilka par, zależy mi żeby były wygodne i modne. Jakie jeansy polecacie, jakie marki? Kiedyś nosiłam Levisy i Big Stary. Teraz gdzieś czytałam o marce LTB - kojarzycie? Któraś z Was ma takie spodnie?

Gość gość
Zależy jakie dokładnie lubisz :) W tym sezonie modne są boyfriend jeans tego typu : http://glamstorm.com/pl/ubrania/detale/id/1896 jak dla mnie super! Osobiscie nie zwracam uwagi na marke, mialam kiedys lee i podarly sie rownie szybko co z tanszej sieciówki.

Gość gość
kup sobie kilka par np. klasyczne granatowe, takie do wszystkiego, plus jakieś inne, zajrzyj do Americanos, patrz bardziej na to jak będą leżeć, muszą być idealne w pasie, nie marszczyć się nigdzie, idealna długość nogawki i szerokość, powinny podkreślać tyłek. Jakbym miała kupić sobie teraz kilka par nowych spodni, a resztę wywalić to wybrałabym: klasyczne idealnie skrojone granatowe rurki, spodnie z wysokim stanem i zamkiem z tyłu lub z boku zamiast guzika z zamka z przodu, któreś z serii "modne" czyli np. w ciekawy wzór, lub z jakimś przeszyciem, albo może jakiś ciekawy kolor, bordo? butelkowa zieleń?, prócz tego jakieś idealne skrojone jasno niebieskie czy szare.