Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypali moja intryga jak myślicie

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, moja dawna "przyjaciółka" odbiła mi faceta. MIeliśmy kryzys, ona wiedziała o tym i z rzekomej doradczyni stała się kochanką, po czym wpadła z nim. Teraz mają dziecko i wzięli ślub jak ona jeszcze była w ciązy. Obecnie moja znajoma powiedziała, że może pomóc mi w zemście za moją krzywdę. Ona chce tego byłego poderwać i zostać jego kochanką. Umówiła się już na spotkanie z nim pod pewnym pretekstem. Myślicie , ze to przejdzie i facet się nie kapnie? Bo jak się zorientuje to nici z zemsty.

Gość gość
Musi nieźle to zagrać aby gośc się nie zorientował.

Gość po drugiej stronie_lustra
lepiej byc z kims zwiazanym nicia nienawisci niz zadna? gratulacje :classic_cool:

Gość gość
tak, poza tym to straszny r****cz skoro idzie za każda która go chce

Gość po drugiej stronie_lustra
skoro tak twierdzisz to na pewno tak jest

Gość gość
Tak zemścisz się na koleżance, a facet który cię zdradził znowu wygra i zyska kolejna kochankę :)

Gość gość
Niby twoja znajoma chce pójść do łóżka z twoim ex "za TWOJĄ krzywdę"??? I sama to proponuje..? Toż to śmierdzi na kilometr. Szybciej już twoja znajoma chce iść z nim do łóżka i szuka sposobu żebyś nie była niezadowolona jak się dowiesz hehe Bo jaka normalna kobieta by coś takiego zaproponowała..?

Gość gość
Lepiej po prostu ich olej. Znajdź sobie fajniejszego faceta niż tamten i niech TO będzie twoja zemsta :-)

Gość gość
Tu zapewne nie chodzi o związanie nicią nienawiści tylko o to, ze zemsta jest rozkoszą bogów.

Gość gość
No bo ja chcę zemścić się na koleżance, nawet jak on miałby zyskać nową kochankę. Potem zrobi się odpowiednie dowody i jej wyśle do pracy. A co do mojej znajomej to mam gdzieś czy ona chce czy nie chce się przespać z byłym. Zemsta najlepiej smakuje na zimno :)

Gość gość
Ja tak zrobiłam mojemu byłemu i wypaliło. Potem małżeństwo mu się rozwaliło a "kochanka" - moja koleżanka kopnęła go w 4 litery.

Gość gość
Najlepiej niech ta koleżanka jeszcze w ciąże zajdzie. Gość będzie musiał płacić alimenty na dwójkę dzieci... Boże, nie sądziłam, że takie puste baby jeszcze istnieją :O

Gość pomaranczlala
Rozumiem co czujesz, ale dziecka jednak trochę szkoda. Sama miałabym poważny dylemat. :/

Gość gość
Autorko jesteś głupia jak kilo gwoździ, Gdyby dawna przyjaciółka uwiodła ci męża to zrozumiałabym, że chcesz się zemścić, ale nie za obcego faceta z którym tylko się spotykałaś x lat temu

Gość gość
No, tak, TYYYLE STRACIĆ....zemsta koniecznie. Popatrz na to raczej tak -po pierwsze - może koleżanka święta nie jest, ale facet gdyby miał jakikolwiek ślad rozumu, zawsze mógł się nie dać odbić. Dlaczego winisz tylko ją? Po drugie - gdyby nie ona i to że ci go odbiła, teraz może ty byłabyś tą ( hipotetycznie w przyszłości) zdradzaną żoną i matką. Kwiatki jej kurna kup za to że cię przed nim uchroniła.

Gość gość
Ja też bym tak zrobiła. Zemsta jest słodka!

Gość gość x
Zemsta smakuje jak zupka w proszku. W chwili konsumpcji daje złudne poczucie zadowolenia, zaspokojenia głodu i niezapomniane doznania smakowe. Kryzys przychodzi chwilę po konsumpcji. Wtedy zaczyna się uczucie cierpkości i lepkości w ustach, na podniebieniu, w gardle, tak że masz ochotę zeskrobać nożem tę warstwę ohydztwa z podniebienia. Walczysz z tym i niewiele pomaga. Doznania smakowe odchodzą w zapomnienie, pozostaje cierpkość i uczucie niesmaku.

Gość gość
Co za kuriozum porównywanie zemsty do zupy.(sic!) A swoją drogą zasłużyła na to! Działaj, i aby małżonek odszedł do innej kochanki, niech ma za swoje!!!

Aj tam jesteś przepełniona żalem i nienawiścią, daj im spokój żyj własnym życiem ! A przedewszystkim żyj tak abyś mogła spojrzeć w lustro ! <> jeżeli Twój były jest taki podły to mu wyświadczysz przysługę podasz na tacy *****nko! Naucz się przebaczać będziesz o wiele szczęśliwsza, a nie siej jadem dookoła bo to Ty staniesz się tą złą !

Gość gość
Gościu z 08.31 penie jesteś zatwardziałą katoliczką :D

Gość gość
Ciekawa jestem czy byscie wszystkie o przebaczeniu mowily jakby was cos takiego spotkalo. Już to widze.

Gość gość
musicie to dobrze rozplanować zeby sie nie domyślił. A sam pomysł bardzo dobry, była twoją koleżanką a uwiodła ci faceta,wykorzystała wasz kryzys. Karma nie działa tak jak powinna, trzeba jej trochę dopomóc i dać suce nauczkę!

Gość gość
Nagradzasz faceta, który cię zdradził, dla zemsty na jego kochance? Ale głupota.

Gość gość
Już wiem, jak to się skończy: facet zostawi dziecko i zostanie z nowa kochanka, dla niego wygoda i nowe doznania, a ty będziesz sobie w brodę pluć bo stracisz kolejna koleżankę a z była będziecie układać kolejny genialny plan zemsty.

Gość gość
Ale niech sobie ta znajoma już z nim zostanie. Byleby tamtą puścił z torbami i zostawił z dzieckiem.

Gość gość
Z torbami to ona jego puści po rozwodzie tylko i wyłącznie z jego winy :D A twoja znajoma zostanie z gołodopcem alimenciarzem o ile facet nie padnie na kolana przed żoną błagając o przebaczenie, a twoją kumpelę po fachu wyzwie od koref i dzifek. Dopiero będzie ci łyso :D

Gość gość
Nie wiadomo jak będzie. Facet może być teraz gołodupcem, a jak nie jest bo np. ma swoja firme może np. ukrywać dochody. No i też zależy która laska mu bardziej spasuje, ale z autopsji wiem, że laski po porodzie wyglądają już nieciekawie a poza tym jak rodziły naturalnie to w sprawach seksu już dramat. Kto jest facetem i taką ma ten wie.

Gość gość
Od kiedy to faceci wyzywają swoje kochanki od kooref i dziwek? pierwsze słyszę...

Gość gość
Trzymam kciuki oby wypaliła, ja mam ten sam plan i podobna historie