Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak gość

Ile razy w życiu się zakochaliście

Polecane posty

Gość prawie jak gość

Jestem ciekawa ile razy w życiu się zakochaliście (i ile macie lat)? I ile razy to uczucie było (nie) odwzajemnione? Czy łatwo się zakochujecie? PS: Wiem, że są statystyki / artykuły na ten temat na innych stronach, ale jestem ciekawa jednak rzeczywistych historii.

chyba raz (jak na moją skalę emocjonalną można to ewentualnie nazwać zakochaniem), nie licząc pierwszej podstawówkowej miłości. więc ogólnie 2:-P

I ile razy to uczucie było (nie) odwzajemnione? zbyt skomplikowane dla mnie pytanie. 1 - odwzajemniiony przyjacielski stosunek a 2 - to on zaczął cokolwiek, a potem ja się mocniej zakochałam, no ale to nie ten Czy łatwo się zakoch*jecie? nie, ale łatwo się fascynuję rzeczami i osobami

Gość gość
Co imprezę :) a tak serio to 3 razy ale to zauroczenia były pierwsze trwało 2 lata drugie ponad rok a 3 prawie 2 lata trwa to 3 to już zakochanie:) za rok ślub. 21 lat.

Gość gość
A za 3 lata rozwód.:)

Jeden raz, 23 lata, odwzajemnione. Nie zakochuję się łatwo, do większości moich ex nie czułam nic wiecej oprócz sympatii i pociagu fizycznego.

Gość gość
Nigdy, mam 21 lat.

Gość gość
2 razy

Gość prawie jak gość
Dzięki za wypowiedzi. Ja właśnie też się łatwo nie zakochuję, a jeśli tak, to to trwa długo :P Znam takie przypadki, że ktoś się zakochuje kilka razy w roku i się zastanawiam jak się funkcjonuje w taki sposób :)

Gość gość
24, ani razu, chociaż może to co myślę o pewnym brunecie (nie jestem fiku mikuuu), to jest miłość, ale może gdybym miała okazję być z nim to zobaczyłabym tyle wad, że zaraz byłoby po miłości?

gdybym miała okazję być z nim to zobaczyłabym tyle wad, że zaraz byłoby po miłości? x też mnie to męczy, dobrze, że u mnie do niczego nie doszło, bo mogę sobie to idealizować jak chcę:-P

Gość annoyer
Raz. Ale seks moglbym uprawiac w zasadzie z kazda w mojej grupie wiekowej. Wprawdzie jest wtedy do d**y, bo ani ziebi ani grzeje, ale orgazm to orgazm:)

Jaka się funkcjonuje ? Ustawia się nowy status na facebook'u, dodaje zdjęcia (ahhh jak nam wstapanie :D ) a jak czar pryska (czyli pierwsze zauroczenie ) i pojawiąją się pierwsze problemy, kończy się związek ... ;) ale co tam, zawsze może być kolejny :D co do zakochania, nie nazwałabym tak tego, to tylko zauroczenia, przygody ... Ja pierwszy raz jako mały G no jek, związek lat 3, skończył się, bo chciałam poczekać z se xem, teraz mam 23 lata 4 lata MIŁOŚĆ :) za 2 lata ślub :)

Gość gość
Miałam już takie sytuacje, gdzie sądziłam że koleś jest spoko, można powiedzieć że byłam zauroczona, a im bliżej poznawałam, to się okazuję że lubi co innego niż ja w takim stopniu, że nie da się razem żyć, więc może faktycznie fajnie jest tak kogoś idealizować :) ja bardzo lubię swojego bruneta i uważam że jego wady są "słodkie", a codzienne życie z nim by mnie na pewno naprostowało :D dlatego miło mi się o nim myśli pomimo, że nie jestem z nim.

Gość gość
Zakochiwalam sie kilka razy,jak to w mlodzienczym wieku bywa...ale tak na prawde,na 100 % zakochalam sie w wieku 20 lat, w pewnym mezczyznie,ktory na stale pozostal w mojej pamieci,mimo,ze jestem obecnie w zwiazku z kims innym...

Gość gość
haha, właśnie, nowe miłości to nowe statusy na fb i zmiany statusów zajęty>wolny>zajęty i zastępowanie zdjęć byłego zdjęciami nowego :D i każdy jest przedstawiony jako ten wyjątkowy, wspaniały, darzony wielką miłością.

Gość namu amida butsu
2 albo 3. tak na dluzej niz wykle zauroczenie :)

e jego wady są "słodkie" x dokładnie. nawet to,że robił w c***a swoją dziewczynę było takie.. łobuzerskie:-P prawdziwy samiec:) ;) :O :O

Gość gość
Mysle ze sytuacja,o ktorej piszesz jest typowa dla "zwiazkow" naszych czasow.ja nie praktykowalam tego rodzaju metod i nie mam zamiaru...a wracajac jeszcze do mojej wczesniejszej wypowiedzi-sadze ze tak na prawde czlowiek tylko raz czuje w kierunku jednej osoby takie nieustajace i silne uczucie...

Gość czy kopciuszek idzie na bal
1 raz. nieodwzajemnione 1 raz. czyli c*****o

Gość prawie jak gość
czy kopciuszek idzie na bal - to tak, jak ja, tylko u mnie x 2 :|

Gość gość
e jego wady są "słodkie" x dokładnie. nawet to,że robił w c***a swoją dziewczynę było takie.. łobuzerskiejezyk.gif prawdziwy samiec Całe szczęście to nie aż takie wady, nie "łobuza spotkałaś, pokochałaś!" :D A czy "tylko raz czuje w kierunku jednej osoby takie nieustajace i silne uczucie... " to myślę, że może jednak bywa kilka razy, ale w sumie nie znam się :P

Całe szczęście to nie aż takie wady, nie "łobuza spotkałaś, pokochałaś!" smiech.gif x nie no to był żarcik, to nie wada a s***********o, ale inne wady też były słodkie:) jak czekoladka:)

Gość gość
Minimum 10

Gość gość
Niepyaj ile razy sie zakochalas niechwal sie ile razy dupu dalas bez. Milosci, dalas bo chec mialas chec i juz kropka najgorsze to te cnotliwe co niko mu niedają a trypla mamą . Prawda icalumisia w d**e :-) pa lazo a ten iodek co mi bledy wyllicza .caluj mie h*ju w jaja i w ds z kraja niedam c***alo to ja robak 1802 h*ju ciehie kvro wo maja w d***e 'miodkdu ' ja h*ju przynajmij komus pomoglem bez znajomoscii ortografi a t

Gość gość
ić stont

Gość gość
Kocha sie tylko raz i do smierci sie pamieta prawdziwom milosc. Ona jist apsolutna bezwgledna i jedyna wszystkie i ne sa wyrachowane ja k basztyle. Icaluj mie wszendzie bo niewiesz jak bedzie . W d**e:-)

dlaczego vlogerka wchodzi na kafe i mówi, że ona to ona. może ktoś się podszywa? :) to dla mnie dziwne, kafeteria to chyba nie jest dobre miejsce na promowanie wizerunku, filmików.

Gość prawie jak gość
Hm, na razie wychodzi na to, że 0-3 :) to ciekawe, bo statystycznie człowiek zakochuje się podobno 4 razy w życiu. A jednak jest tutaj wiele wpisów osób młodych :) brokeninside87 - kafeteria właściwie nie jest dobrym miejscem na promowanie czegokolwiek, poza gimnastyką artystyczną ze słoikiem w roli głównej...