Gość gość Napisano Grudzień 3, 2013 Kupiłam płyn micelarny Soraya, ale jest średni. Szukam innego, naprawdę dobrego. Dziewczyny, możecie coś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keira84 0 Napisano Grudzień 3, 2013 Bioderma jest dobra, perfecta ale tylko jeden, tyle że nie pamiętam który to rodzaj był bo dawno kupowałam. Teraz używam Delii, jest taniutki a działa mi podobnie jak bioderma. Po sorayi twarz najpierw mi się kleiła, a później skóra tak dziwnie się ściągała, jakby mocno wysuszał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2013 la rosche posay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosciowaaaaaa23456 Napisano Grudzień 3, 2013 Bioderma różowy zdecyowanie. Najlepiej sobie radzi z makijażem:) Avene nie polecam, bo mnie uczulił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość charmonia Napisano Grudzień 3, 2013 ruboril jeśli ktoś ma cerę naczynkową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2013 Vichy, ale jest drogi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2013 AA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2013 najlepszy i wydajny jest bonjuris rozowy w promocji czasem za 13 zl cudo jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2015 DERMEDIC :) jest fenomenalny :) Szczególnie Tolerans ( dla wrażliwców z suchą skórą - takich jak ja) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabinka Napisano Luty 15, 2019 Moim zdaniem bardzo dobre plyny micelarne ma Eveline i nie kosztuja duzo. Testowalam kilka i krzywda mojej skorze sie nie stala :) Obecnie mam taki plyn w czarnym duuuzym (650ml) opakowaniu. Zachecil mnie sklad (czarna herbata, chaber, bławatek). Dokladnie zmywa makijaz, nie podraznia i chyba zbawiennie wplywa na kondycje skory, bo moja odżyla, nie wyskakuja mi pryszcze i juz nie mam suchych skorek na nosie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnes Napisano Wrzesień 12, 2019 Oj teraz od ilości płynów micelarnych w drogerii mozna dostać zawrotu glowy jesli chodzi o mnie to ogolnie jestem wierna marce Eveline, wiec i od nich płyn wybralam. BArdzo fajnie dziala np. facemed plus. I jest calkiem tani, bo za 100 ml zapłaciłam niecale 9 zł i jest to regularna cena. Dziala jak nalezy, czy makijaz dokladnie usuniety, skora nie przesusza sie, zero podraznien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tereniaw 0 Napisano Styczeń 6, 2022 Uwielbiam ten z linii owocowej z Bielendy Fresh Juice . Płyn micelarny z bioaktywną wodą cytrusową zawiera rozświetlający sok z ananasa, regenerujący kwas laktobionowy oraz oczyszczające micele. Znakomicie oczyszcza skóre, a jego zapach uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Marzec 29, 2024 Bardzo lubie płyn micelarny z Bilendy z tej linii Beauty Molecules -Płyn Micelarny Synbiotyczny .Super oczyszcza skórę twarzy oraz oczu. nawet dla wrazliwej skóry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach