Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprzedać ubrania na Allegro

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam mnostwo używanych ubrań. Od paru mcy nie mogę się zebrać by je przywieźć, poseregować i sprzedać. Wg Was lepiej idą pojedyńcze sztuki, duże komplety (ubrania na wszelkie okazje np. dla nru 40), male okazje (ubrania dla nru 40 - osobno zielone, osobno eleganckie - dopasowanymi do siebie kompletami ale nie po kilkadziesiąt a po parę sztuk) I jeszcze jedno pytanie bo mam dużo nowej biżuterii, ale nie jakiejś lux jakości. Dodawać ją do tych kompletów pod kolor? Czy wszystko wystawić jako pojedyńćze sztuki?

Gość gość
Nikt nie wie, czy nie chce Wam się pisac...?

Gość gość
Podniosę, bo mam taki sam problem, tyle, że z ubraniami po dziecku. też nie wiem, czy lepiej wystawić całą paczkę, czy może pojedyncze sztuki.. Napiszcie ludzie, jak wolelibyście kupić??

Gość gość
Heh to nawet ja autorka C***owiem, że najlepiej idą zestawy rozmiarami, ładnie wyprasowane i ułożone kolorystycznie na czymś białym albo na lalce. Ale nie wiem czy "dorosłe" tak samo?

Gość gość
Na allegro nie ma szans, za duża konkurencja a jeśli opłacisz sobie pierwszą stronę w której i tak będziesz widnieć dopiero na 20, 30tej + dodatkowe opcje to wyjdzie Cię to więcej niż byś chciała za te ciuchy a jeśli wystawisz od tak sobie + darmowa galeria to wyjdzie Cię to jakieś 1,50zł-2,50zł ale szansa że ktoś trafi na Twoją aukcję a co dopiero się nią zainteresuje jest bardzo mała.

Gość gość
Mimo wszystko ponawiam pytanie która z opcji opłaca się bardziej, zaryzykuję

Gość gość
Mi jak zostały koszulki które sprzedawałem na targowiskach to sprzedawałem w paczce po 5 koszulek w cenie 2, ale to nie sprzedawałem na Allegro bo nie ma szans się tam przebić tylko po lokalnych ogłoszeniach.

Gość gość
Przestańcie z tym że się nie można przebić, jak sprzedawałam kolczyki, bez problemu się przebiłam. A ludzie szukają markowych ubrań... Chyba je wystawię jako małe paczki, chociaż parę aukcji. Najwyżej stracę z 10zł. Ludzie, naprawdę nie można tak narzekać albo z góry rezygnować, kochani.