Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariaaaBizz

Bogaci na kafeterii na pokaz ściemniają że chcą pomóc ubogim

Polecane posty

Gość MariaaaBizz

Poprosisz o pare groszy to cie zaraz zjadą od nierobów i wyłudzaczy kasy,że czemu się za robote nie chyci itp. Poprosisz o prace bo masz ciężką sytuacje to albo wszyscy milczą albo wychyli się jakiś z propozycją. Wszystko pięknie ładnie na forum...ale jeśli przejdzie się do konkretów drogą meilową to już 'pracodawca' milczy. Ważne że zrobił pokazówke na kafe jakie to niby ma dobre serce,a potem pierdzieli pewnie dookoła ilu to osobom nie pomógł. A ja dalej jestem bez pracy i pieniędzy. Zaczynają mi do głowy przychodzić coraz gorsze rzeczy,żeby napadać na starsze kobiety i je okradać. Bo co mi zostało??? Każdy ma na mnie w.y.j.e.b.a.n.e :( W poprzedniej pracy zostałam doceniona,nawet chcieli mnie na wyższe stanowisko dać,ale niestety musiałam zrezygnować bo komornik... :( Tak mnie to denerwuje że takie lenie obiboki mają prace, a ja sie staram i nic. Albo śmieciowa umowa albo jak już coś jest to znowu godziny mi nie pasują. Zajmuje sie dzieckiem :( Ehh,chciałam sie wyżalić i pokazać żebyście tu nikomu nie wierzyli. Nie ma dobrych ludzi! Wszystko robią na pokaz

Gość gość
Niech ojciec dziecka się trochę nim zajmie :D Pewnie nieznany?

Gość gość
oj smutne a tzw autorytety każa kobietom rodzic co rok lub 2 i miec jak najwiecej dzieci najlepiej kilkanascioro, 20 lub 30 nawet w biedzie , głodzie , ciasnocie

Gość MariaaaBizz
Ojciec znany. Niedawno zakończyła się sprawa o alimenty. Ale co z tego jak to co dostaje z MOPS i te alimenty to musze oddawać komornikowi?

Gość gość
ja C***omogę mam duzo ubranek i zabawek po dzieciach ,chetnie je oddam komus kto naprawde potrzebuje :)

Gość gość
Nie p*****l. Alimenty i świadczenia socjalne na dziecko nie podlegają zajęciom komorniczym. Jeśli nawet komornik ci je zajmuje - zgłoś to i żądaj odblokowania tej kwoty.

Gość gość
nawet jak kobieta umiera z głodu to tzw autorytety każa rodzić co rok lub 2

Gość gość
A ty się oczywiście tak słuchasz tych autorytetów. Oj jakaś ty pokorna.

Gość gość
wszedzie jest propaganda rodzenia co rok lub 2 i posiadania stada dzieci najlepiej kilknasciorga , 20 lub 30 - biednych wielorodek jest multum czyli ogromna wiekszosc kobiet ma niewolnicza mentalnosc i jest posłuszna tzw autorytetom

Gość MariaaaBizz
Bo poszłam z komornikiem na ugode że bede płacić dobrowolnie. To co ostatnio zarobiłam zabrał mi komornik. Więc teraz szukam czegoś na czarno,ale ciężko z tym

Gość gość
Podaj nr konta, przed Swietami mam dobre serce.