Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta Młoda

zmarszczka mimiczna lwia

Polecane posty

Gość Kobieta Młoda

hej szukam mądrej porady odnośnie zmarszczki poprzecznej- tzw ''lwia'' Mam ją po tatusiu :( no co poradzić :( taka moja genetyka Dziewczyny, czy może wiecie jak ja usunąć/zmniejszyć?? Sam botox raz próbowałam i niewiele dało, jednak kiedyś gdzieś widziałam wzmiankę, że dobrze jest botox + wypełniacz. Dzięki z góry i pozdrawiam :)

Gość Kobieta Młoda
...a i ps. nowa jestem w temacie ''gabinety kosmetyczne'' więc z chęcią usłyszę od Was, który i gdzie polecacie :) /jestem z Rzeszowa, ale i Kraków nie taki straszny i odległy ;)

Gość gość
tez mam ten problem,ale mam te zmarszczke troche ,nawet bez zmarszczenia czola czyli botox by tego nie wygladzil, ale skoro u ciebie jest to tylko mimiczna zmarszczka to botox powinien pomoc. Mial ktos dobre efekty?

Gość Kobieta Młoda
no właśnie, że ja mam całe takie czoło pomarszczone. i zmarszczkę widać bez marszczenia czoła :( i właśnie sam botox nie pomoże. trzeba to wypełnić. ale najpierw szukam jakiś porad

Gość oczy_oczy
mam to samo genetyka matka miała babka mam i ja. Zrobiłam raz w życiu botox opadła mi brew i nigdy nie wróciła na swoje miejsce.Omijaj botox szerokim łukiem bo to rosyjska ruletka i możesz podzielić mój los. A jeśli botox nie zadziałał na twoje szczęście w pewnym sensie tzn: że został źle podany lub za mało. Lekarza wybieraj mądrze.