Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak z krwi i kosci

Murzyn dostal prace a ja nie

Polecane posty

Gość gość
Ale my tu chcemy fotke Tereni, a nie twoja. Chce zobaczyc tego paszteta na fotce, ale jakos biedna gowniara sie wystraszyla i uciekla z podwinietym ogonkiem :D Myslicie, ze moze poszla make up robic do fotki? ;)

Gość gość
Ale czy jest w tym cos zlego, ze chce dowodu na to, ze niby jestes piekna? Ty tez kiedys jakiejs dziewczynie tu napisalas, ze ma wkleic fotke i ci cos udowodnic, wiec i ja pytam cie o to samo. To jak, wklejasz fotke czy dalej sie cykasz?

Gość gość
Serio uwazasz ze wzbudzasz smiech i politowanie tylko wsrod jednej osoby? Pokaz swoja fotke. My juz ocenimy czy taka piekna jestes Studia w Polsce i za granica? Nie rozsmieszaj mnie kretynko czekam na fotke Studia w Polsce i zagranicą taaaa i jeden temat - Polki r***ające się z kolorowymi lub coś o ciapakach. Bardzo ambitna studentka. Nie jest w stanie myśli, że coś napisze głupio i nikt tego nie może zweryfikować. Na młodocianą prostytutkę też trzeba się nadawać a nie wypisywać głupoty z kim to się nie sypia pod trzepakiem, głupia dziewucha. To był komentarz dotyczący Tereni. Niech wstawi fotkę, masz rację :) i dyplom :D

Gość gość
Serio uwazasz ze wzbudzasz smiech i politowanie tylko wsrod jednej osoby? Pokaz swoja fotke. My juz ocenimy czy taka piekna jestes Studia w Polsce i za granica? Nie rozsmieszaj mnie kretynko czekam na fotke Studia w Polsce i zagranicą taaaa i jeden temat - Polki r***ające się z kolorowymi lub coś o ciapakach. Bardzo ambitna studentka. Nie jest w stanie myśli, że coś napisze głupio i nikt tego nie może zweryfikować. Na młodocianą prostytutkę też trzeba się nadawać a nie wypisywać głupoty z kim to się nie sypia pod trzepakiem, głupia dziewucha. To był komentarz dotyczący Tereni. Niech wstawi fotkę, masz rację :) i dyplom :D

Gość 0 Terenia 0
05.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość To gdzie są c**przystojni, majętni kulturalni biali faceci z Zachodu?" Haha jaka ciekawska :D No nic, możesz pytać ale to i tak nie twoja liga 😴 Ja się w ich towarzystwie obracam a ty ich możesz jedynie obsłużyć jako kelnerka, a i to nie, bo oni po melinach nie chadzają :( Więc jesteś skazana na obsługiwanie hołoty w pracy jak i po pracy :classic_cool:

Gość gość
Dobra kulfonie nie zmieniaj tematu tylko wklejaj ta fotke! :D

Gość gość
Ona tu swojej fotki nie wstawi, to pasztet :D Terenia ludzie wykształceni, obyc***owinni być bardziej tolerancyjni, kulturalni, mało ich też obchodzą Polki sypiające z kolorowymi, mają swoje życie, zainteresowania. Taka Terenia nie ma racji bytu wśród "kulturalnych, wyksztaconych i przystojnych"... Tacy, którzy myślą jak ty wywodzą się z niższej klasy lub są prymitywami... Gówniara myśli, że wszyskich oszuka :D

Gość gość
Do goscia nade mna : Ja wiem, ze to pasztet, ale widocznie ona jeszcze tego nie wie. Chociaz moze i wie i dlatego nam wstydzi sie pokazac swoja fotke? Co do jej wyksztalcenia nawet sie nie wypowiadam. Oplulalm monitor. Juz jej zalecalam studia, bo wyzej jak zawodowego to ta smarkula nie ma :D

Gość gość
To to matury nawet nie ma to gdzie studia :D jakie to tępe. Terenia, a wiesz, jest wielu białych niekulturalnych, niezamożnych i są kolorowi z twoimi wymarzonymi cechami :D jak taka światowa kobieta może tego nie wiedzieć? :D Oni też mogą cię oceniać np., że jesteś z Polski tak jak ty głupawo oceniasz innych, ale raczej brzmisz jak taka, która d**y ze swojej wsi w Polsce nie wychyliła :D

Gość gość
Jaka mature? Przeciez po zawodowce nie ma matury chyba...? Jak ona jakas handlowke skonczyla czy fryzjerke to nawet o maturze moze sobie pomiot pomarzyc ;)

Gość 0 Terenia 0
Po co piszesz sama ze sobą? :D hahaha :D Robisz sztuczny tłum? :classic_cool: No ok,w sumie jak ja bym tyle razy dawała tyłka czarnuchom to też bym zwariowała :O 🖐️

Gość gość
wystraszyla sie biedna. Przeniosla sie na inny watek. Fotki to ja sie chyba nie doczekam ;)

Gość gość
Ona naprawde mysli, ze tu pisze jedna i ta sama osoba :o co za garkotluk, nie mam slow. Tereniu, wystarczy, ze ty juz sie dosc w zyciu wypinalas mezczyznom zza Chodu :D Nikt cie w wypinaniu nie przebije :D Fotki dalej nie wklejasz pasztecie? :)

Gość 0 Terenia 0
Widzę że polazłaś za mną na mój temat i pochwaliłaś się czarnym mężem z Jamajki, buhahahaha :D Nie ma się czym chwalić :O🖐️ No ale wsiunce zachciało się egzotyki to chwyciła się Smolucha jak tonący brzytwy, oj wy małomiasteczkowe dziewuchy... :) Słoma z butów wystaje, no ale cóż, nie każda może pochodzić z jednego z największych miast Polski i nie każda może studiować na prestiżowych europejskich uczelniach ;) No ale takie jak wy zawsze będą się patrzeć spod byka na takie jak ja, smutne ... :( 😴

Gość szareDresy
Terenie to jak taka obeznana w niemcach jesteś to daj line do swojego fejsa ciekawe czy masz ich tyle w znajomych i ciekawe czy taka piękna jak cały czas piszesz ,

Gość gość
terenia to taki szaraczek-potworek,ktory wyzywa sie na forum,,,

Gość gość
Co za czasy nastaly;( zeby bialy czlowiek byl wybierany ponad czarnego;/

Gość gość
Co za czasy nastaly;( zeby czarny czlowiek byl wybierany ponad bialego;/MIALO byc!

Gość gość
Terenia to projekt.

Gość gość
A co to sa k***a czasy niewolnictwa czarnych jak niegdys? W jakich wy czasach zyjecie zacofancy? Wedlug was czarny jest gorszym czlowiekiem, bo... jest czarny tak? Fantastycznie! Pogratulowac wam glupoty. Mam nadzieje ze takie mendy jak wy nie wyjezdzaja za granice i nie robia wstydu normalnym Polakom na emigracji? Wy z kolei jestescie biali (czy tam rozowi lub spaleni na solarium, wsio jedno :D) ale za to glupi i tepi. P*****loni rasisci. Szkoda ze hitler was nie podpalil do konca, tak jak mial zamiar. Polacy = rasa podludzi.

Gość gość
Do tej powyzej a co sie rzucasz? Wscieklosc macicy masz? Ludzie maja prawo cos tolerowac albo I nie jak w tym przypadku wiec shut your mouth!

Gość 0 Terenia 0
05.12.13 [zgłoś do usunięcia] szareDresy "daj line do swojego fejsa" Line to ja ci mogę dać ale konopianą :D 🖐️ I do tego jakiś zgrabny, chwiejny taborecik :classic_cool:

Gość gość
"daj line do swojego fejsa" Fejsa to ona skasowala jakis czas temu, nie wiadomo dlaczego. Wiec ci nie da. Ale jej mamuska jest na fejsie. Podobno tez lubi 'te klocki' :D

Gość 0 Terenia 0
To dziwne, bo mój FB dalej funkcjonuje i ma się dobrze :classic_cool: Ale murzyńskie trzepaki myślą, że mnie 'namierzyły' buhahaha :D 🖐️

Gość gość
Terenia wstaw zdjęcie z karteczką.

Gość gość
ja mam zdjecie tereni bo z nia pisalem na priv

Gość gość
Terenia naprawdę jesteś taka ograniczona? :D

Gość szareDresy
Terenie a ilu masz tam znajomych niemców ? Czemu się tak boisz ujawnic****odać chociaż linka na facebooka byś nam pokazała że jesteś taka piękna i masz pełno znajomych którzy cię kochają , wtedy każdy by cię tu poszanowal a tak to tylko piszesz i każdy myśli że jesteś głupia i nic nie warta nie masz fajnych znajomych więc nie masz zbyt fajnego życia i to wszystkim wyjaśnia czemu wylwasz tutaj swoją złość i masz takie kompleksy .

Gość Winkaa
A nie pomyślałeś , że był lepszy ? Żal mi Cb. zakompleksiony Białasie !

Gość gość
"o dziwne, bo mój FB dalej funkcjonuje i ma się dobrze cool.gif Ale murzyńskie trzepaki myślą, że mnie 'namierzyły' buhahaha " Twoj facebook akurat mnie malo interesuje, ale dzisiaj rano mi pieknie kliknelas w podstawiony link do moich rzekomych zdjec z podstawionym mezem Jamajczykiem. Na pewno pamietasz ;) Dzieki za ijawnienie swojego ip i lokalizacji "Tereniu" :) oczywiscie nie musze chyba mowic ze teraz skoro mam twoje ip to jestes w klopotach małolato? :)