Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agalalala

mamy cycokarmiące łączmy się

Polecane posty

Gość agalalala

Zapraszam wszystkie mamy kp, stwórzmy swój własny watek- takiego jeszcze nie ma :)

Gość gość
jest już

Gość gość
to będzie nowy dołączam się z chęcią:)

Gość gość
Kobieta ma PIERSI, nie cyce. Prymitywne określenie.

Gość gość
no dlatego dołączyłam się do tamtego a do tego nie :p

Gość gość
Hej karmie cycem 15 miesięcy:)

Gość gość
zawsze ktos musi pluc jadem, a co złego w słowie cyc? autorko ja karmiłam 10 miesiecy, moim celem byl rok nie dłuzej. ale szybko jej zeby wychodziły i gryzła. poza tym jadła tez w nocy, wiec w obawie przed próchnicą przeszłam na mm po którym zaczeła przesypiac całe noce. miałam farta bo przeszłam chyba w kilka dni. wczesniej karmiłam ja na zmiane piersia i butlą do której odciagałam swoje mleko dlatego butelka nie była jej obca. dodam tez ze piła bez wybrzydzania kazde mleko. ale czasem tesknie za tymi chwilami kiedy piła z cycka. kto nie karmił tak dziecka ten nie zrozumie tego.

Gość agalalala
bulwersą i nie znającym się na żartach dziękujemy :) Ja karmię 5 miesięcy i oby jak najdłużej :)

Gość gość
Matko co wy macie zamiast piersi, kobiety? Ja potrafię zrozumieć, że gruboskórny, chamowaty prawik nazywa piersi cycami ale kobieta, matka? Może troszkę szacunku dla samej siebie?

Gość gość
odezwała się ta co bułeczkę przez bibułeczkę konsumuje hahaha

Gość gość
Subtelne kobiety traktujace swoje ciala jak krowy...proponuje tytul mamy wymionokarmiace....

Gość gość
słuchaj krowo rozpłodowa -dla nas to piersi dla naszych dzieci cycus jak ci cos nie pasuje to wynocha idz na inne forum głosić swoje wywody

Gość mamaanna
Ja karmię 4 mce i 10 dni, a zakładałam karmić nie dłużej niż 3 tygodnie :-P a przestać nie mogę...i ciągle przesuwam odstawienie małego mimo, że dokarmiam mm i rozszerzam dietę marchewką i jabłuszkiem. I MAM CYCE! PIĘKNE CYCE, KTÒRE PODZIWIAJĄ FACECI I ZAZDROSZĄ KOBIETY.

Gość mamaanna
Jak nie miałam dziecka krytykowałam publiczne karmienie a teraz karmię wszędzie: w galerii handlowej, urzędach, parkach, na ulicy, nawet przed kościołem...:-P W publicznych miejscach chowam małego pod poncho i tylko widać nogi i słychać mlaskanie ;-)

Gość agalalala
witaj mamanna :) Prawda jest taka,że dama której przeszkadzają "cyce" bo ma piersi to mamuśka karmiąca mm w końcu nie skala swoich piersi dojeniem cycuszka przez maluszka :)

Gość lilusk
jezu baby ale wy jesteście słabe. Wasze dziec***ewnie robią tylko kupeczki, wymiocinki i sikusie.

Gość gość
dojary a potem macie obwisle długaśne wymiona żal pl / nie dziwota że wasi mężowie szukają kochanek od karmienia dziecka jest butla i tyle w temacie żałosne matki polki

Gość agalalala
lilusk a twoje rzyga sra i pierdzi ? hipokrytka mamaanna ja tez karmie wszedzie :) nawet podczas chrztu w kościele karmiłam bo jak głodne to co zrobie :)

Gość gość
"dojeniem cycuszka przez maluszka" Odmóżdżenie? Zdziecinnienie starcze?

Gość agalalala
dziewczyny co Was tak mało ??!! łączmy się i pokażmy leniwym d**ą od mm i butli ze jest nas dużo :)

Gość gość
dama której przeszkadzają "cyce" bo ma piersi to mamuśka karmiąca mm w końcu nie skala swoich piersi dojeniem cycuszka przez maluszka x Nie. Kobieta świadoma swojego ciała, która dziecko karmi piersią. Dojenie ma miejsce w oborze.

Gość lkoi
oj tam odmóżdżenie - nie ale twoje IP to : 178.36.167.987 i jak masz problem to zgłoszę na policji ze nękasz i wyzywasz forumowiczki bo jakbyś gościu nie wiedział to bezkarny w internecie nie jesteś

Gość gość
no, ja akurat karmię piersią, a nie cycem. Wiec to nie temat dla mnie, bo nie czuję się "cycokarmiącą".... Watpię, czy znajdziesz tutaj sporo chętnych do popisania. Jakby nie patrzeć trochę kultury by sie przydało. Może nazwij temat "czekam na chamów"?

Gość gość
>bulwersą < >leniwym d**ą< Tak. Łącz się i pokaż, że kiedykolwiek miałaś do czynienia ze słownikiem ortograficznym. Chyba, że ci go >cyce< zasłoniły.

Gość gość
Niekoniecznie.mozna karmic tak i tak.wy karmiace piersia zadacie zaakceptowania stwierdzen ze karmienie cycem w kosciele galerii jest cool.zadacie zaakceptowania waszego wyboru.krzyczycie o waszych cytuje nabrzmialych cycach ...sory.jakby na to nie patrzec to niesmaczy.karmie i karnue dyskretnie.bez krzyku zamieszania krzyczenia o nabrzmialych cudnych cycach.b boje sie obwislych piersi bo tak to dziala im dluzej piers napelnia sie a potem po karmieniu jest pusta tym b rozciaga sie skora.nie ma co dorabiac ideologii zloscic sie na inbych oburzajacych sie waszymi roszczeniani zeby nas podziwiac akceptowac ostentacyjne karmienie.jakby bycie dibra matka warunkowali karmuenie piersia dziecka!bzdura.mam 2 starszych dzieci .zobaczycie ze to karmienie jest bez znaczenia.tyle ze oszczedzamy kase i teoretycznie karmiac 4m-ce jak kaza lekarze dajemy wiecej przeciwcial niz z mleka modyfikowanego.proponuje ciut pokory mamom "cycokarmiacym". Pozdrawiam

Gość mamaanna
Jak Cię nie interusuje ten temat to nie wchodź. Kulturalny człowiek nie wtrąca się w rozmowę, która go nie dotyczy.

Gość mamaanna
W d***e mam co ci się podoba a co nie. Zawsze byłam aktywna, pracowałam do 9 mca ciąży, na urlopoe mam full wolnego czasu i nie będę siedziała w domu, a dziecko mam po to żeby było ze mną i jak jest głodne/spragnione to nie dam mu płakać. Ty myślisz, że twoje cyce z wiekiem nie zwiędną? To się mylisz :-P

Gość mamaanna
No ja akurat na dziecku ani sobie nie oszczędzam, a naturalne karmienie dużo mnie kosztowało: laktator (500 zł), staniki do karmienia, bluzki rozpinane, witaminy dla karmiących, wkładki...

Gość gość
Bardziej oblesna od matki karmiacej cycem jest dziewczyna z nadwaga w obcislych bluzkach i miniowie jak jej sie tluszcz i celulit wylewa.

hej dziewczyny ;) ja to już cycowa weteranka bo karmie już 21 miesięcy hahha a miało być pół roku. Na myśl o karmieniu cyce chowają mi się pod pache heheh ale karmie dalej. I bardzo spodobało mi się określenie cycokarmiące