Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minia1289

Prosze o pomoc prolaktyna czy dobre wyniki

Polecane posty

Gość Minia1289

Prolaktyna 1 podanie 604 mIU Po tabletce 4876.83 mIU Czy ktos moze mi napisać czy to dobre wyniki czy złe ? I co o nich świadczy ma, wizytę u lekarza dopiero za tydzien

Gość Minia1289
Up Prosze o pocmoc

Gość gość
Kuzwa dużo tych tematów jeszcze zalozysz Czy tu do cholery lekarze siedzą ZS mamy ci interpretować wyniki??? Poszukaj na necie norm i porównaj albo idź do lekarza Nie zawracaj d**y na forum

Gość gość
Ja c***omoge, bo sama dlugo bujalam sie w prolaktyna. Nie wiem jakie sa nirmy dla laboratorium w ktorym robilas ale masz zle wyniki tzn prolaktyna jest bardzo wysoka i trzeba bedzie ja zbijac. Ja mialam zaledwie 800 i bralam dostinex na obnizenie, bo inaczej nie bylo szans na ciaze wiec jak widzisz to duzo mniej niz u ciebie. Wg tego to mowili mi lekarze nie powinna byc wyzsza niz 250-300. Podejrzewam ze przy tak wysokiej prolaktynie masz hiperprolaktynemie i prawdopodobnie guza przysadki (nie boj sie to niegrozne i zwalcza sie lekami).

Gość gość
napisz prosze jak wygladal u Ciebie proces pomiaru poziomu prolaktyny ?? jak to wyglada w kolejnosci ?? jestem tez przed takim badaniem :)