Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaska

BARDZO DUŻO ŚLUZU POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość kakaska

Ostatnio barzo swedzi mnie dziureczka myje ja nawet 6 razy dziennie a mimo to na majtkach ciagle zostawiam strasznie duzo sluzu... :( az sie wstydze ze to przecieka i ktos zobaczy albo poczuje zapach bo tez jest mocny. :( :( :( co to moze byc?? mam tak juz pare tygodni i nie przechodzi :(

Gość gość
Od tego jest ginekolog a nie internauci

Gość kakaska
czyli uwzasz ze powinnnam isc do lekatza???? ale wstyd tak pokazywac sie lekarzowi.

Gość gość
Dziewczyno to lekarz a nie chlopak z gimnazjum . Trzy porody i operacja na miesniaki dopochwowe usg przy studentach . Dla nich sie jest czlowiekiem przypadkiem medycznym a nie istota uduchowiona . Schowj wstyd do kieszeni i ruszaj do gabinetu zebys potem nie zalowala .

Gość Wojtek 22 lata
Każda kobieta to śmierdząca fleja, brzydze się wami :O

Gość gość
Jakie są objawy zakażenia pochwy drożdży? . Najczęstszym objawem infekcji drożdży jest ekstremalne świąd w okolicach pochwy Inne objawy to: •Pieczenie, zaczerwienienie i obrzęk pochwy i sromu •Ból podczas oddawania moczu •Ból podczas seksu •Ból •Grube, białe upławy, które wygląda jak twaróg i nie ma nieprzyjemny zapach •Wysypka na pochwie Możesz mieć kilka z tych objawów tylko. Mogą być łagodne lub ciężkie

Gość kakaska
choroby sie zdarzaja faceci myslisz ze sa lepsi??// tez serek pod napletkami SMIERDZADZE FIFOLE

Gość kakaska
no to jest takie twarozkowe mocno......to moze byc to co mowisz.......jezu ale jak ja zlapalam takie ochydztwo

Jeśli piszesz to na serio (ale mam wątpliwości bo robisz to jak półanalfabetka) to przestań się podmywać 6 razy dziennie - wypłukujesz naturalną florę bakteryjną, a grzybica może pojawić się w chwili osłabienie lub brania antybiotyków. Można się nią także zarazić, ale wystarczy zmiana ph w pochwie na niekorzystną i zachodzi przerost drożdżaków.

Gość gość
Idź do lekarza. Przepisze Tobie dopochwową maść lub czopki i zniknie jak ręką odjął. Poniżej,mały opis; _____________________________________________________________ Dlaczego mam drożdże? Wiele rzeczy może zwiększyć ryzyko zakażenia pochwy drożdży, takich jak: •Stres •Brak snu •Choroba •Złe nawyki żywieniowe, w tym jedzenia ekstremalnych ilości słodkich pokarmów •Ciąża •Mając swój okres •Przyjmowania niektórych leków, w tym pigułek antykoncepcyjnych, antybiotyków i sterydów •Chorób, takich jak słabo kontrolowana cukrzyca i HIV / AIDS •Zmiany hormonalne podczas okresów Czy mogę dostać drożdże od seksu? Tak, ale to rzadko. Najczęściej kobiety nie dostać drożdżycy od seksu. Najczęstszą przyczyną jest słaby system immunologiczny.

Gość dzini00
idz wyleczyć c*** śluzaro!!!

Gość kakaska
99% mężczyzn przez całe zycie nie zachoruje na żadną chorobę penisa, a wam co chwile coś cieknie z p***y i śmierdzicie jak kuter rybacki albo fabryka sera :O