Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psotka33

czy mogę być w ciąży proszę o odpowiedz

Polecane posty

Gość psotka33

witam was drogie panie mam do was pytanie bo macie lepsze doświadczenie w tych sprawach uprawiałam seks z mężem 27 listopada dwa albo dzień przed owulacją i doszedł w środku mam pytanie czy jest duże prawdopodobieństwo że mogłam zajść w ciążę w czwartek rano 28 listopada też kochaliśmy się niby zdążył wyjąć ale wiadomo jak to jest z stosunkiem przerywanym mogło coś zostać w środku

Gość gość
Oczywiscie ze mozesz zajs w ciaze jesli kochaliscie sie okolo owulacji. Byc moze jeszcze w niej nue jestesnbo to bardzo krotko, ale jesli nue dostaniesz okresu w terminie w grudniu to mozesz ciaze podejrzewac

Gość gość
owszem możesz być.

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę przy stosunku na 2 dni przed owulacją. Pewnie, że szanse są, nawet spore. Tak myślę...

Gość gość
Jesteś mężatka dajesz d**y bez zabezpieczenia gość się spuszcze w środku i ty się pytasz czy możesz być w ciazxy???? No z kapusty się dzieci nie wyciąga

Gość gość
Jesteś mężatka dajesz d**y bez zabezpieczenia gość się spuszcze w środku i ty się pytasz czy możesz być w ciazxy???? No z kapusty się dzieci nie wyciąga

Gość psotka33
bo ginekolog mi mówił że w czwartek albo w piatek może być owul ja w środę uprawiałam seks dziś rano mierzyłam temp mam 37,3 i kuje mnie lewy jajnik

Gość psotka33
nie ukrywam że cieszyłam bym się chciałam jeszcze poczekać ale będę się cieszyła jak będę

Gość gość
Czyli staracie sie o dziecko, skoro mierzysz te temperatury itp? Czy to jest twoja metoda ,,antykoncepcji"? Co do tej ciazy to pozyjemy, zobaczymy, nawet jesli kochalabys sie w sama owulacje to nie ma pewnosci ze zajdziesz w ciaze, a i mozesz zajsc w pierwszym cyklu bez zabezpieczenia, reguly na to nie ma. Nie nakrecaj sie poki co za mocno i nie wypatruj objawow ciazy, bo mozesz byc zawiedziona a po co. Lepiej byc milo zaskoczonym

Gość psotka33
ja nie wyparuję objawów :) nie mierzę temp dzis z rana z ciekawości zmierzyłam nie staramy się jeszcze ale jak bedę to się ucieszę :)

Gość gość
No to ok. Czekaj spokojnie na okres a jak by sie spoznial to zrob test po prostu.

Gość psotka33
teraz sie cały czas zastanawiam :)

Gość gość
możesz być,a jak nie chcesz to sie k***a zabezpieczaj. i daruj sobie to głupie teksty 'doszedł w środku' bo mi się rzygać chce..