Gość Mirabella1965 Napisano Grudzień 4, 2013 proszę o doświadczenia z pierwszego okresu menopauzy,objawy,jak leczyć itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
driver.ania 0 Napisano Listopad 21, 2023 Koniczyna czerwona okazała się skutecznym sposobem na łagodzenie uderzeń gorąca w moim przypadku. Jednak największą pomocą przy menopauzie okazał się olejek CBD 5% od Cannatopia. Pokonałam dzięki niemu największą zmorę menopauzy - zmiany nastroju, bóle głowy oraz zaburzenia snu, które pojawiły się wraz z okresem przekwitania. Mój ginekolog zalecił rozpoczęcie suplementacji olejkiem CBD od pierwszych objawów menopauzy lub nawet wcześniej. Dodatkowo, olej z czarnuszki, który również stosuję, zawiera ważne dla organizmu kwasy tłuszczowe, w tym kwasy omega-3, omega-6 . Zauważyłam, że ten olej nawilża mój organizm od środka i pomógł w ustąpieniu nawet suchości pochwy. Wszystko dodałm u mnie w miescie w Konopnej Farmacji w Poznaniu ale mają też sklep online i na prawe mają wysokiej jakości produkty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach